Bekijk ons Assortiment V
Menu

Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Type Ski
Type Ski
Flex Index
Flex Index

Wintersport

Wintersport betekend voor veel mensen plezier en ontspanning. Dit terwijl het behoorlijk intensief kan zijn. Natuurlijk zit er verschil tussen de recreatieve wintersporter en de echte sportman. Wij bieden een volledige wintersportcollectie, om zo goed mogelijk aan iedereen zijn vraag te kunnen voldoen. Voor het kopen van je ski’s, ski-outfit en andere wintersport producten kan je bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud van je ski’s en snowboard. 

Wintersport betekend voor veel mensen plezier en ontspanning. Dit terwijl het behoorlijk intensief kan zijn. Natuurlijk zit er verschil tussen de recreatieve wintersporter en de echte sportman. Wij bieden een volledige wintersportcollectie, om zo goed mogelijk aan iedereen zijn vraag te kunnen voldoen. Voor het kopen van je ski’s, ski-outfit en andere wintersport producten kan je bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud van je ski’s en snowboard. 

De juiste skikleding

Een ontspannen wintersport begint bij het uitzoeken van de juiste kleding. Hiervoor kan je bij Van Duinkerken terecht in ons brede assortiment. Om iedereen op weg te kunnen helpen, hebben wij skikleding voor elke portemonnee. Zo kunnen de mensen die wat minder willen besteden aan hun ski-outfit terecht bij de collecties van O’Neill, Protest, Lutha en Icepeak. De mensen die wat meer waarde hechten aan exclusiviteit op de piste zullen eerder kiezen voor merken als Spyder en Peak Performance.

Je eigen skischoenen

Tegenwoordig is het steeds meer een trend om skispullen te huren op locatie. Dit heeft een aantal voordelen, maar ook zeker nadelen. Vooral als het gaat om skischoenen. De  ervaren wintersporters weten dat skischoenen niet altijd even lekker zitten(het is nou eenmaal geen pantoffel. Toch kan het comfort van een skischoen een grote rol spelen tijdens je wintersport. Als je kiest voor eigen skischoenen helpen onze adviseurs je om een zo goed mogelijke keuze te maken. Mocht de meest comfortabele skischoen voor jouw voet nog niet prettig zitten, dan  kunnen we altijd nog een zooltje vormen naar jouw voeten. Dit raden we overigens elke skiër aan.

 Ben je een fanatieke wintersporter en speelt comfort absoluut geen rol bij het kiezen van je skischoenen? Ook dan hebben wij de juiste ski-schoenen op voorraad. Ook dan raden wij sterk aan om een zooltje op maat te laten maken, om zo de overbrenging naar je ski’s te optimaliseren.

De ski die bij jou past

In onze collectie ski’s vind je merken als Atomic, K2, Elan, Salomon en Head. Elk merk heeft voordeligere ski’s en exclusievere ski’s. Dit heeft te maken met de performance van de ski’s en de techniek die er achter schuilt.  Een beginnende skiër zullen wij met klem afraden om een dure high performance ski aan te schaffen. Een beginner kan veel beter voor een iets voordeligere meer vergevingsgezinde ski kiezen. Hierdoor stuiter je niet als een wild paard over de piste, maar leer je de basis techniek goed onder de knie te krijgen. De meer ervaren wintersporters kennen hun niveau, waardoor wij ze goed kunnen adviseren om de juiste ski aan te schaffen.

Skihelmen en skibrillen

De juiste accessoires maken het wintersporten nog plezieriger. Vooral als we kijken naar de juiste skibril. Er zijn diverse merken op de markt met zo hun eigen specialisaties. En verschil zit wel degelijk in de skibrillen. Om toch een goede kwaliteit te bieden hebben wij ons assortiment zorgvuldig geselecteerd. Voor de beginnende wintersporter en de wintersporters die wat minder te besteden hebben kan je een keuze maken uit onze collectie Sinner skibrillen. Sinner biedt een uitstekende kwaliteit en is 100% UV-A ,UV-B en UV-C beschermend. Voor mensen die vaker wintersporten en net iets meer willen hebben wij een prachtig assortiment van Oakley. De skibrillen van Oakley beschikken over een tripple-layer foam voor optimaal comfort. Ook de lens in deze skibrillen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en geven een uitstekend zicht.

 In tegenstelling tot 10 jaar geleden ben je nu uniek als je geen skihelm draagt en dat is maar goed ook. Niet voor niets is het zo dat diverse landen de skihelm voor kinderen verplicht hebben gesteld. Ook voor volwassenen is het geen overbodige luxe om een helm te dragen. Buiten het feit dat het lekker warm op het hoofd zit, biedt het veiligheid. Ook geef je als volwassenen bij het dragen van de skihelm het juiste voorbeeld naar de kinderen. De skihelmen binnen onze collectie zijn allemaal voorzien van een CE-markering. Door de juiste skihelm te matchen bij je skibril, zijn deze items niet alleen voor de veiligheid, maar upgraden ze je ski-outfit!

Erkend Wintersportspecialist

Lees verder Verbergen