Verzending en bezorging

LEVERTIJD

Je bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. Dit geldt voor maandag t/m donderdag, feestdagen uitgesloten. Doe je een bestelling op vrijdag dan zal deze zaterdag of dinsdag bezorgd worden. Dit is afhankelijk van het tijdstip dat de bestelling doorkomt. Bestelling voor 15.00 uur zullen doorgaans op zaterdag worden bezorgd. De bestellingen op zaterdag of zondag zullen maandag verwerkt en verzonden worden. Deze zullen dan dinsdag afgeleverd worden. Natuurlijk zijn we hierbij wel afhankelijk van de pakketdienst.

GRATIS VERZENDING

Alle bestellingen vanaf € 75,- versturen wij binnen Nederland gratis. Beneden de € 75,- betaal je € 6,95 verzendkosten.

JE BESTELLING VOLGEN

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je daarvan een orderbevestiging via een e-mail.
Wanneer deze aangeboden is aan de pakketdienst ontvang je van DHL een bevestiging met daarin een trackcode zodat je je bestelling kan volgen.
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en hebt aangegeven dat je deze komt afhalen in de winkel dan ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging dat deze klaarligt.

BEZORGING IN HET BELGIË

Voor bezorging in België betaal je € 6,95. De levertijd is 2-3 dagen na verzending van het pakket.

BEZORGINGSDAGEN

Besteld vóór 15.00 uur Bezorging op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag 

INDIEN AFWEZIG BIJ BEZORGING

Wanneer je niet aanwezig bent op de dag van bezorging dan zal de chauffeur een 'Niet Thuis Bericht' achterlaten. De volgende dag (zondag uitgezonderd) zal de bezorger nogmaals het pakket bij je aanbieden. Mocht er weer niemand aanwezig zijn, dan kan je het pakket bij een DHL parcelshop afhalen. Welke parchelshop dit is wordt aangegeven op het niet thuis bericht. 

BESTELLING AFHALEN

Liever het bestelde product afhalen in de winkel? Dat kan. Geef bij 'Verzending' aan dat je het product af komt halen in de winkel. Zodra je bestelling klaarligt ontvangt je hiervan een bericht.