Bekijk ons Assortiment V
Menu

Kamperen

Ik ben Jaap.
Kampeerspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 254 20 58

Stuur een e-mail

Wie gaat kamperen heeft niet genoeg aan een tent, slaapzak en slaapmatje. Bij Van Duinkerken vind je daarom een ruim assortiment aan kampeeraccessoires. Van koelbox tot gaspit en van jerrycan tot kooktoestel. 

Wie gaat kamperen heeft niet genoeg aan een tent, slaapzak en slaapmatje. Bij Van Duinkerken vind je daarom een ruim assortiment aan kampeeraccessoires. Van koelbox tot gaspit en van jerrycan tot kooktoestel. 

Gas- en kookstellen

Op kampeervakantie in Frankrijk en zin in avondeten? Dan kun je naar het dichtstbijzijnde dorpje om lekker uit eten te gaan, maar je kan ook het kampeergevoel ophalen door op je eigen gas- of kooktoestel te koken. Bij Van Duinkerken vind je 1- tot 4-pits gasstellen, maar natuurlijk ook de traditionele Skottelbraai. De gas- en kooktoestellen zijn op verschillende gasflessen aan te sluiten. Waar een 1-pitsbrander vaak op wegwerpblikjes werkt, heeft een groot gasstel een hervulbare gasfles nodig. Het aantal kW geeft de kracht van de brander aan. Kampeermeubelen

Een kampeerstoel, een relaxstoel, een kampeertafel, een campingkast en ligbed; wie een beetje comfort op vakantie wil, neemt veel kampeermeubelen mee. Een heuse vakantiekok wil zijn kookkunsten natuurlijk wel tonen op een goede kampeertafel en kaartliefhebbers kaarten liever niet op de grond. Wie kampeermeubelen koopt, dient rekening te houden met onder andere grootte en materiaal. In de kampeermeubelcollectie van Van Duinkerken vindt iedere kampeerder wat hij zoekt. 

Lampen

In de donkere avonduren nog even naar het toiletgebouw en een scheerlijn over het hoofd gezien? Poef, daar lig je dan. Een kampeerder is gebaat bij goede verlichting in de vorm van een zaklamp, tafellamp, hanglamp of lantaarn. Wie ’s avonds in de tent een spelletje wil spelen of een boekje wil lezen, heeft immers licht nodig. Maar ook als je in het donker een wandeling wilt maken, kan je wel een lantaarn gebruiken. De verlichtingcollectie van Van Duinkerken werkt op batterijen, accu’s en gas. Met onze diverse lampmodellen heb je voldoende verlichting in de donkere uren.Huishoudelijke apparaten

Een koffiezetapparaat voor een kop koffie, een oven voor de afbakbroodjes en een waterkoker voor een kop thee. Simpel toch? Nou, nee. Een stroompunt op een camping heeft vaak een laag aantal ampère. Daardoor zijn veel elektrische apparaten van thuis onbruikbaar voor op de camping. De kans is groot dat jouw koffiezetapparaat van thuis niet geschikt is voor de camping en de stroom eruit klapt. Om dat te voorkomen, staat op elk apparaat een wattage en is er een simpel rekensommetje: Watt/Voltage(230) = Ampère. Zo weet je altijd of je een apparaat wel of niet kan gebruiken. In ons assortiment elektrische apparaten vind je onder andere koffiezetapparaten, waterkokers, ovens, stofzuigers en frituurpannen. 

Elektra

Wie comfortabel wilt kamperen, kan niet zonder elektra. Gebruik maken van elektra op een camping, is echter minder vanzelfsprekend dan het klinkt. Om elektra op jouw kampeeraccessoires, camper of caravan aan te sluiten, heb je vaak verlengsnoeren, kabels, omvormers en haspels nodig. Omdat bijna elke camping in Europa gebruik maakt van CEE-stekkers, is het ook raadzaam om te allen tijde een CEE-stekker aan te schaffen. CEE-stekkers worden verkocht al bevestigd aan een buitensnoer. Verder vind je bij ons een ruim assortiment aan andere kabels en diverse lampen (ook voor in de caravan). 


BARBECUES

Een hamburger, een worstje en een speklap. Waar je ze thuis bakt in de koekenpan, doe je dat op de camping op de barbecue. Van Duinkerken heeft houtskoolbarbecues en gasbarbecues, die allen makkelijk aansluitbaar zijn. Ook vind je barbecueaccessoires als hoezen, aanmaakblokjes, brikettenstarters, druipbakjes en aanstekers.

KOELBOXEN

Ah, een koud colaatje! Oef, een koud biertje! Als de zon schijnt, het kwik boven de dertig graden stijgt en er geen wolkje in de lucht is, is er niets lekkerder dan een koud drankje. Wie voor de tent, op het strand of op een andere vakantieplek wil genieten van gekoelde dranken, kan daarom niet zonder een goede koelbox. Bij Van Duinkerken vind je passieve koelboxen tot compressorkoelboxen. Daarmee kan je het gezin, vrienden, kennissen en andere campinggangers te allen tijde op een koud drankje trakteren.

CARAVANBENODIGDHEDEN

Van Duinkerken heeft een groot aantal caravanbenodigdheden 

Lees verder Verbergen