Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving
Kamperen
Een lichtpuntje in de donkere avonden
Shop nu
Tenten
Zoek je een grote familietent of een compacte tent voor de kinderen? Wij helpen je graag! Bekijk hier ons assortiment!
%
SAFARICA Blackhawk 300 Deluxe
De Blackhawk 300 Deluxe tunneltent van Safarica is geschikt voor vier personen. De zij ingang en voorbouw maken het een ruime tent. Dankzij het honeycomb polyester buitendoek is de tent goed bestand tegen regen. De ventilerende binnentent en het permanente ventilatiesysteem zorgen genoeg ventilatie voor het juiste klimaat. De ramen zijn eenvoudig af te sluiten met behulp van de rits en zijn voorzien van een variosysteem. De tunneltent heeft een aanritsbare luifel van 200x300cm en wordt geleverd met haringen en scheerlijnen.

€ 349,00 € 399,00
%
SAFARICA Indian Hills 310 Air
De Indian Hills 310 Air tunneltent van Safarica is geschikt voor vier personen en zorgt voor een comfortabele vakantie. Deze Safarica tunneltent heeft verduisterde slaapcabines, waardoor het goed donker is tijdens het slapen. Daarnaast zijn de slaapcabines extra lang. Kwalitatieve materialen Door de gekozen materialen is de tent erg ademend. In combinatie met het permanente ventilatie systeem is er altijd een aangenaam leefklimaat. Het grondzeil is gemaakt van waterdicht PE en houdt water buiten de tent. Verder zijn de naden van de doeken geheel getapet. Aan de zijkant zit een ingang met een horrengaas. Door de rechte wanden is er extra stahoogte. En om het af te sluiten heeft de tent aan de voorzijde een luifel. Deze luifel creëert een schaduwplek voor uw tent. Comfortabele leefruimte Dankzij de royale leefruimte met grote ramen is het ook zeer comfortabel binnen de tent. De ramen hebben een variosysteem, hiermee kunt u de ruimte goed verduisteren. Dit zorgt direct voor meer privacy. De gehele tent is makkelijk en snel op te zetten door de opblaasbare tubes.

€ 749,00 € 899,00
BARDANI Quick Shelter 350 Zijwand Raam
Zijwand met raam voor De Quick Shelter 350 is eenvoudig te bevestigen aan de partytent, je bevestigd het door middel van klittenband. De zijwand is gemaakt van polyester.

€ 36,95
%
COLEMAN COLEMAN Event Shelter XL
Met de Coleman Event Shelter XL kunt u overal eenvoudig een overkapping neerzetten. Met een waterkolom van 1000 mm is de Event Shelter XL niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht. We raden daarom aan om de tent af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. De tent is 450 bij 450 cm en is daarmee de grootste shelter die er is. Hierdoor kunt u meerdere tafels kwijt wat de Coleman Event Shelter XL perfect maakt als overkapping voor grotere feesten of BBQ’s.

€ 209,99 € 229,99
%
BARDANI Spitfire 400 XL RSTC
De Bardani Spitfire 400 XL RSTC tunneltent is een ruime familietent met stahoogte en een zij-ingang met horrengaas. De tent heeft drie extra lange donkere slaapcabines die plaats bieden voor maximaal vijf personen. Kenmerken Het frame van de Spitfire 400 XL RSTC tent bestaat uit lichtgewicht aluminium boogstokken. De buitentent is gemaakt van ademend technisch ripstop katoen en de binnentent is gemaakt van ademend een technisch katoen. Het Oxford polyester kuipgrondzeil zit vast en is neerklapbaar. Aan de deuren zijn extra zware ritsen toegevoegd. De slaapcabines zijn extra lang en donkerder voor meer slaapcomfort. De scheidingswand kan worden verwijderd voor een grotere binnentent. De zij-ingang met volledige horrengaasdeur en het horrengaas in de achterzijde zorgen voor extra ventilatie. Ook de voorwand is weg te rollen om de leef- en luifelruimte te vergroten. Verder zorgen het Ground Air Control systeem en het Air Vent ventilatiesysteem voor optimale en permanente ventilatie. De Quick fix reflecterende scheerlijnen zijn snel te bevestigen bij het opzetten evenals de verstelbare spanbanden die aan de tenthoeken zitten. Tot slot zijn de gordijnen voorzien van een variosysteem, zodat u traploos kan verduisteren dankzij de perfecte afsluiting met behulp van de ritsen. Pakmaat: 80 x ø 40 cm en 81 x ø 24 cm

€ 1.499,00 € 1.699,00
BO CAMP Party Shelter Large
Eenvoudig op te zetten luxe partytent. Biedt beschutting tijdens buitenactiviteiten is UV bestendig en vlamvertragend. Extra sterke stalen boogstokken met stabiele voetjes en doek van polyester met PU coating. Eenvoudig uit te breiden met diverse zijwanden. Geleverd inclusief transporthoes, scheerlijnen en haringen.

€ 309,95
%
BARDANI Airwave 410 Deluxe TC
De Bardani Airwave 410 Deluxe TC Opblaastent is een sportieve rechtwandige oppomptent met stahoogte. De tent bestaat uit drie luxe slaapgedeeltes en een ritssluiting. Deze tent is geschikt voor maximaal 5 personen. De tent heeft deuren en zijramen met horren, grondluchtregeling en ventilatiesysteem voor optimale ventilatie. Materiaal tent De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen. Hetzelfde geldt voor de binnentent die bestaat uit ademend technisch katoen en een Oxford polyester kuipgrondzeil. Het frame is opgemaakt uit opblaasbare TPU luchtslangen, hierdoor is de tent zeer snel opgezet. De extra zware deurritsen bieden meer kwaliteit. Verder zijn de tenthoeken voorzien van verstelbare spanbanden voor extra stevigheid en meer opzetgemak. Systemen De tent beschikt over enkele systemen die de leefbaarheid verhogen voor een aangenaam en comfortabel verblijf in de tent. De horramen links en rechts zijn van binnenuit afsluitbaar. Het Air Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde biedt net zoals het Ground Air Control systeem permanente ventilatie. De gordijnen zijn voorzien van een variosysteem voor het traploos verduisteren van de ramen. Ook de aanklikbare en verstelbare stormband aan de voor- en achterzijde is een zeer handige toevoeging. Verder beschikt de binnentent over handige opbergvakken en een stroomkabel doorvoersysteem met ritsen aan de zijkanten. De Airwave 410 deluxe TC wordt geleverd met een draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen.

€ 1.499,00 € 1.849,00
BARDANI Spitfire 300 Deluxe RSTC Tunneltent
Ontdek de Bardani Spitfire 300 Deluxe RSTC, een compacte maar ruime tunneltent die perfect is voor gezinsavonturen in de buitenlucht. Deze veelzijdige tent biedt plaats aan maximaal 4 personen en is uitgerust met een praktische indeling en hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en duurzaamheid. Met zijn twee slaapcabines en flexibele scheidingswand biedt de tent voldoende slaapruimte voor het hele gezin. De slaapcabines zijn voorzien van donker technisch katoen voor een betere nachtrust, terwijl de tent zelf is uitgerust met een ademend ripstop katoenen buitentent voor optimale ventilatie en bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Het leefgedeelte van de tent is compact maar praktisch ingedeeld, met grote ramen voor natuurlijk licht en een comfortabele stahoogte voor extra gemak. De Spitfire 300 Deluxe RSTC wordt geleverd met een royale luifel met zijwanden voor extra beschutting en leefruimte, perfect voor lange dagen in de buitenlucht. Dankzij het eenvoudige opzetsysteem met dikke aluminium stokken is de tent snel en gemakkelijk op te zetten. Bovendien is de tent voorzien van handige functies zoals een stroomkabel doorvoersysteem met rits en verstelbare spanbanden voor extra stevigheid. Andere belangrijke kenmerken van de tent: - Donker technisch katoenen binnentent voor beter slaapcomfort - Stroomkabel doorvoersysteem met rits voor nette kabelbeheer - Verstelbare spanbanden voor extra stevigheid

€ 1.549,00
%
BARDANI Airspace 470 TC
De Bardani AirSpace 470 TC is een opblaasbare tent die je snel kan opzetten ook is de tent erg sterk en zijn er geen tentstokken nodig. De tent is geschikt voor maximaal 6 personen. Dankzij het ventilatiesysteem is er permanente ventilatie in de tent voor een optimaal klimaat. De voortent heeft oprolbare zijwanden en gecombineerde wanden met horren en raamfolie. Veel binnenruimte De AirSpace 470 TC tent biedt enorm veel ruimte in de leefruimte. De luifel is volledig afsluitbaar en heeft oprolbare zijwanden en horramen. De binnentent is vast te ritsen, de tent heeft handige opbergvakken en een scheidingswand met rits. De gordijnen zijn gemaakt met een variosysteem en zorgen voor de perfecte afsluiting dankzij de ritsen. Het Ground Air Control systeem zorgt voor optimale ventilatie voor een aangenaam klimaat in de tent. Ook de zij-ingang is voorzien van een volledige horrengaasdeur voor extra ventilatie. Ten slotte zorgt de uitritsbare voorwand met een extra brede deur voor een grotere leefruimte. Materiaal tent De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen, hierdoor is er optimale ventilatie en een goed klimaat in de tent. De binnentent is gemaakt van technisch katoen en het grondzeil bestaat uit Oxford polyester. De opblaasbare luchtslangen zijn gemaakt van TPU. In het materiaal is een stroomkabel doorvoer systeem met rits aan beide kanten geplaatst. De ritsen zijn extra zwaar. Verder wordt de tent geleverd inclusief draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen. Opzetten van de tent Het opzetten van de AirSpace 470 TC is zeer eenvoudig door middel van het opblaasbaar systeem met luchtslangen. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers zijn snel te bevestigen en op te bergen. Ook de aanklikbare en verstelbare stormband aan de voor- en achterzijde zijn bij het opzetten een must. Pakmaat: 90 x ø 49 cm en 80 x ø 32 cm

€ 2.699,00 € 2.899,00
%
BARDANI BARDANI Spitfire 340 XL rstc
De Bardani Spitfire 340 XL Deluxe RSTC is een ruime familietent met een extra diepe luifel en zij-ingang met hordeur. Deze tunneltent biedt plaats aan maximaal vijf personen en beschikt over twee donkere slaapcabines. Kenmerken van de Spitfire 340 XL Deluxe RSTC: Lichtgewicht aluminium boogstokken voor het frame Wegrolbare voorwand voor vergroting van de leefruimte Zij-ingang met horrengaasdeur voor extra ventilatie Ground Air Control systeem voor optimale ventilatie Traploos verduisterbare gordijnen met variosysteem Handige opbergvakken in de binnentent Stroomkabel doorvoer systeem met rits voor eenvoudige toegang naar de slaapcabines Inclusief draagtas, haringen en Quick Fix reflecterende scheerlijnen, zodat u direct kunt genieten van uw kampeeravontuur met de Spitfire 340 XL Deluxe RSTC tunneltent van Bardani.

€ 1.299,00 € 1.499,00
%
BARDANI Airwave 300 Deuxe TC opblaasbare tent

€ 1.449,00 € 1.625,00
NOMAD Dogon 4 tc air

€ 1.799,95
%
BARDANI AirSpace 410 TC opblaasbare tent

€ 2.399,00 € 2.599,00
%
BARDANI Spitfire 280 RSTC tunneltent

€ 999,00 € 1.099,00
%
COLEMAN Vail 4L
De Coleman Vail 4 L is een superfijne en comfortabele tent geschikt voor vier personen. Met een royale voorbouw is er voldoende leefruimte tijdens slechtere weersomstandigheden. In de leefruimte van 300 bij 270 cm is er ook genoeg ruimte om uw spullen droog op te bergen. De drempelvrije ingang en verschillende ventilatiepunten zorgen dat de tent altijd comfortabel is. Door het frame van glasfiber is de tent extra licht van gewicht en dankzij de bijgeleverde draagtas is de tent gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

€ 399,99 € 499,99
Blader door ons assortiment
Campingstoelen

Campingstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, maten en kleuren. Bij ons vind je een ruime keuze, van comfortabele relaxstoelen tot aan lichtgewicht stoelen.

Bekijk
Campingstoelen
Slaap artikelen

Van Duinkerken heeft een ruim assortiment slaapartikelen voor het kamperen, zoals slaapzakken, luchtbedden, campingbedden en andere accessoires.

Bekijk
Slaap Artikelen
Skottlebraais

Wil je een Skottlebraai kopen? Bekijk dan de verschillende modellen op onze website. Je kunt kiezen uit meerdere groottes, soorten, merken en prijsklassen.

Bekijk
Skottlebraais
Campingservies

Camping servies is verkrijgbaar in veel verschillende maten, vormen en materialen. Bij ons shop je een compleet assortiment camping servies.

Bekijk
Campingservies

Slaap artikelen

Shop onze collectie Slaap artikelen. Comfortabele en duurzame opties voor elk avontuur.
EXCELLENT Reisklamboe Draagtas
Voorkom een slechte nachtrust door muggen en andere insecten die je slaap verstoren met deze klamboe.De klamboe is een fijnmazig net die je over je bed heen kan hangen. Op deze manier voorkom je dat muggen vliegen en andere insecten je lastig vallen in bed.

€ 8,99
Details
EXCELLENT Redcliffs Aluminium

€ 2,99
TRAVELSAFE Reiskussen
een lange reis voor de boeg met auto, trein of vliegtuig? Maak je trip comfortabel met dit reiskussen. Geniet van goede ondersteuning van de nek terwijl je onderweg bent.

€ 4,49
Details
TRAVELSAFE Muggennet Pyramide 1 Persoons

€ 43,49
TRAVELSAFE Muggenet Boxstyle 2P
De Travelsafe Pyramid klamboe 2 persoons is een model dat eenvoudig op te hangen is door de 1-puntsbevestiging. De bijgeleverde waaier dient in het “dak” van de klamboe bevestigt te worden en zorgt ervoor dat de klamboe zich mooi spreidt over de slaapplaats.

€ 53,99
Details
DEFA Oplegmatras
Een Defa Dream oplegmatras is een extra matras van NASA-traagschuim, bovenop uw eigen matras of oncomfortabel bankbed in caravan, camper of boot. De belangrijkste reden om voor een oplegmatras te kiezen is de eenvoudige stap naar meer comfort. Oplegmatrassen noemen we ook matrastopper, topmatras of gewoon topper.

€ 225,45
Details
DEFA Oplegmatras
Een Defa Dream oplegmatras is een extra matras van NASA-traagschuim, bovenop uw eigen matras of oncomfortabel bankbed in caravan, camper of boot. De belangrijkste reden om voor een oplegmatras te kiezen is de eenvoudige stap naar meer comfort. Oplegmatrassen noemen we ook matrastopper, topmatras of gewoon topper.

€ 164,95
Details
DEFA Oplegmatras
Een Defa Dream oplegmatras is een extra matras van NASA-traagschuim, bovenop uw eigen matras of oncomfortabel bankbed in caravan, camper of boot. De belangrijkste reden om voor een oplegmatras te kiezen is de eenvoudige stap naar meer comfort. Oplegmatrassen noemen we ook matrastopper, topmatras of gewoon topper.

€ 151,75
Details
DEFA Combimatras
Het Defa Dream Combimatras Plus is een compleet matras van koudschuim met een toplaag van NASA-traagschuim. U krijgt dus twee in een, de ideale combinatie voor caravan en camper gebruik. De Combimatras Plus matrassen zijn voorzien van een afneembare en dus wasbare tijk (de hoes) van dubbeldoek. Beschikbaar zijn Combimatrassen van 10 centimeter dik en voor nog meer comfort Combimatrassen 15 centimeter.

€ 576,25
Details
DEFA Oplegmatras
Een Defa Dream oplegmatras is een extra matras van NASA-traagschuim, bovenop uw eigen matras of oncomfortabel bankbed in caravan, camper of boot. De belangrijkste reden om voor een oplegmatras te kiezen is de eenvoudige stap naar meer comfort. Oplegmatrassen noemen we ook matrastopper, topmatras of gewoon topper.

€ 417,95
DEFA Combimatras
Defa Combimatras.

€ 483,95
Details
POLYDAUN beach house
Slaap comfortabel in onze kleurrijke allround slaapzakken. Gemaakt van duurzaam polycotton en zachte 100% katoenen binnenstof met een wave dessin voor een luxueus gevoel. De Isocraft® kunstvezelvulling zorgt voor uitstekende warmte-isolatie en de ritsen aan beide zijden bieden extra ventilatie. Vergroot de slaapzak tot een 2-persoons slaapzak door deze aan te ritsen met een tweede slaapzak. Bewaar belangrijke documenten veilig in het handige binnenvakje. Verpakt in een stevig nylon foedraal. Isocraft® is een lichtgewicht, veerkrachtige en blijvend zachte polyester-vezelvulling die zorgt voor warmte-isolatie. Bestel nu en geniet van een goede nachtrust onder alle omstandigheden.

€ 56,95

Kampeerartikelen

Assortiment kampeerartikelen

Je vindt bij ons diverse kampeerartikelen. Bestel je voor 15u dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.

Heeft u een vraag?

Kies een van onderstaande medewerkers om te chatten op Whatsapp, of stuur een email naar contact@vanduinkerken.com

Support Medewerker
+310332535714
Marketing Medewerker
+310332535714
Wij zijn te bereiken op 033 253 57 14 van 09:30 tot 17:00.
×