Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving

De beste wandelschoenen

Onze specialisten hebben een geslecteerd aantal wandelschoenen samengesteld op basis van prijs - kwaliteit verhouding.

%
Lowa Renegade Mid GTX Wandelschoenen Heren Zwart
Het is 1997. Het filmepos “Titanic” is wereldwijd op het witte doek te zien, Tony Blair viert in Engeland zijn verkie­zings­succes en voet­balclub Schalke 04 wint de UEFA Cup. En ook bij LOWA staat er iets te gebeuren. Werner Riethmann knutselde met zijn ontwik­ke­lingsteam aan een nieuwe produc­tie­methode voor wandel­schoenen, om ze veel lichter te maken. Wat vroeger alleen gebrui­kelijk was voor vrijetijds- en hard­loop­schoenen, vormde de basis voor een nieuwe wandel­schoen­con­structie. Voor het eerst maakte LOWA een schoen waarvan de zool niet langer gelijmd was maar recht­streeks aangegoten – de geboorte van de RENEGADE.

€ 174,99 € 209,99
%
Lowa Renegade GTX Mid Wandelschoenen Dames
100% Nubuckleer Nubuckleer is een volnerfleer dat aan de nerfzijde licht geschuurd is, waardoor het leer er fluweel­achtig uitziet. Nubuckleer heeft een bijzonder lange levensduur, is robuust en heeft open poriën. Afhan­kelijk van de gewenste look kan nubuckleer onbe­handeld blijven of worden geolied of gewaxt. VOERING GORE-TEX 100% GORE-TEX Schoenen die een GORE-TEX-membraan hebben, zijn betrouwbaar waterdicht, winddicht en ademend.

€ 174,99 € 209,99
Meindl Vakuum Ultra Wandelschoen Dames
Stevige, halfhoge schoen geschikt voor wandelingen op verharde en onverharde paden.

€ 229,99
Hanwag Banks GTX Wandelschoenen Heren Zwart
Zeer comfortabel en hoogwaardig een volledig nubuckleren schoen voor wandelingen op vlak terrein tot lichte huttentochten.

Varianten van € 229,99
€ 239,99
Hanwag Banks GTX Wandelschoen Dames
Zeer comfortabel en hoogwaardig, een volledig nubuckleren schoen voor wandelingen op vlak terrein tot lichte huttentochten.

Varianten van € 229,99
€ 239,99
Lowa Innox Pro GTX Low Wandelschoenen Heren Groen
Ca 50% Textiel Onze natuurlijke en synthe­tische textiel­soorten maken dankzij hun toepas­sings­spe­cifieke eigen­schappen een optimale warmte- en vocht­re­gu­lering mogelijk. Ze zijn door hun structuur lekker soepel, waardoor onze producten heel comfortabel zitten. Ca 50% Kunst­stoffen De synthe­tische textiel­soorten van kunst­vezels zoals nylon, polyester, poly­pro­pyleen of elasthaan (Lycra) worden vanwege hun slijt- en scheur­vastheid voor­na­melijk gebruikt voor toepas­singen in de vorm van designele­menten of ter bescherming van de schacht. VOERING GORE-TEX 100% GORE-TEX Schoenen die een GORE-TEX-membraan hebben, zijn betrouwbaar waterdicht, winddicht en ademend.

€ 164,99
Lowa Innox Pro GTX Low Wandelschoen Dames Blauw
Bovenmateriaal Ca 50% Textiel Onze natuurlijke en synthe­tische textiel­soorten maken dankzij hun toepas­sings­spe­cifieke eigen­schappen een optimale warmte- en vocht­re­gu­lering mogelijk. Ze zijn door hun structuur lekker soepel, waardoor onze producten heel comfortabel zitten. Ca 50% Kunst­stoffen De synthe­tische textiel­soorten van kunst­vezels zoals nylon, polyester, poly­pro­pyleen of elasthaan (Lycra) worden vanwege hun slijt- en scheur­vastheid voor­na­melijk gebruikt voor toepas­singen in de vorm van designele­menten of ter bescherming van de schacht. VOERING GORE-TEX 100% GORE-TEX Schoenen die een GORE-TEX-membraan hebben, zijn betrouwbaar waterdicht, winddicht en ademend.

€ 164,99
Hanwag Gritsone ll Wide GTX Heren Grijs
Super stabiel en ademingsactief – lage schoen met een vernieuwd design voor veelzijdig outdoor gebruik

Varianten van € 199,99
€ 209,99
Hanwag Gritstone II GTX Wandelschoen Dames
Super stabiel en ademingsactief – lage schoen met een vernieuwd design voor veelzijdig outdoor gebruik

€ 199,99