Kleding

Ik ben Yvonne.
kledingadviseuse bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

Stuur een e-mail

Op het gebied van kleding is Van Duinkerken van alle markten thuis. Van zomer- tot wintermode, casual, functioneel, sport, bad, outdoor en teamkleding... Het is er allemaal! Van Duinkerken heeft een ruim assortiment met de grootste topmerken. Daarbij worden de accessoires om een outfit af te maken of te verbeteren natuurlijk niet vergeten.

Casualkleding

Een comfortabele outfit voor op je werk, een hip overhemd voor een stapavond of een joggingbroek voor op de bank; je vindt het bij Van Duinkerken. Wij hebben stoere, sportieve vrijetijdsmode voor het hele gezin. In ons assortiment vind je casualkleding van Moscow, Protest, Luhta, Icepeak, Tenson, Superdry, Tenson, Gaastra, O’Neill en Twinlife.

Outdoorkleding

Natuurlijk hebben we ook een leuk assortiment outdoorkleding. Onder outdoorkleding verstaan wij vooral functionele kleding. Deze kleding is aan te raden voor backpackers, wandelaars of voor mensen die gewoon graag en vaak buiten zijn. Outdoorkleding is vaak licht van gewicht, snel droog en heeft een ademend vermogen. Eén van de merken (FJällräven) die wij verkopen heeft hierin met succes een broek ontwikkeld. Deze broek kan ingewaxt worden om de stof waterafstotend te maken. Deze broeken zijn luchtig in de zomer en zorgen voor genoeg warmte tijdens de winter.

Badkleding

Bij ons kan je ook in de winter terecht voor zwemkleding. Op dit moment hebben we zwemkleding van Speedo en Esprit in de winkel. Van Esprit hebben we ook een Mix & Match lijn en diverse badpakken.