Bekijk ons Assortiment V
Menu

Werkplaats

        

Caravan onderhoud volgens de Bovag normen.

        

Caravan onderhoud volgens de Bovag normen.

Het is zeer belangrijk om je caravan te onderhouden. Dit is niet alleen nodig om de levensduur van de caravan te vergoten, maar ook noodzakelijk voor de veiligheid. Hiervoor zijn er diverse BOVAG onderhoudsbeurten beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Belangrijk is vooral het onderstel van de caravan. Banden moeten elke 6 jaar vervangen worden om zo de kans op een klapband te voorkomen. Dit is bij bijna alle verzekeringen een eis. Mocht de band ouder dan 6 jaar zijn en u krijgt een klapband, dan kan het zo zijn dat de verzekering niet uitkeert. De levensduur die de banden van de verzekering mogen hebben staat aangegeven in de polis. Laat daarom tijdig de banden vervangen. Ook als ze er voor het oog nog goed uitzien.  

Vanzelfsprekend zijn er meer onderdelen dan alleen de banden  die voorzien moeten worden van onderhoud, controle of vervanging. Denk hierbij aan het vervangen van de remschoenen, het controleren van de gasleidingen en het onderhoud van het watersysteem. Ook de verlichting van de caravan is een belangrijk punt om te controleren. Controleer zelf altijd voordat je wegrijdt of de stekker goed is aangesloten en of de verlichting doet wat hij moet doen. 

    

Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf

Van Duinkerken is een Bovag en Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor alle merken caravans en campers. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw caravan of camper op een professionele en vakkundige manier wordt gekeurd en/of hersteld. Door de Focwa worden hoge eisen gesteld om hun certificaat te bemachtigen. Wij zijn in het bezit van een Focwa certificaat en repareren al tientallen jaren caravans naar de tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om hagelschade, een deuk of schade dat ontstaat na het gevolg van een klapband, wij kunnen het in de meeste gevallen repareren. Hierbij horen natuurlijk ook de reparaties in het interieur en het vervangen van de ramen.

Ook voor de aankoop van een caravan occasion is het een extra zekerheid om te weten dat we een Bovag certificaat hebben. Onze caravans en die van onze klanten worden namelijk aan de hand van een uitgebreide Bovag checklist gecontroleerd op diverse punten. Hierdoor weet je zeker dat je bij Van Duinkerken een goede caravan koopt. 

Verzekering

Van Duinkerken repareert schades in opdracht van alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Doordat we contracten hebben met diverse verzekeraars, kunnen we veel voordelen bieden aan onze klanten. Afhankelijk van de polis kan eigen risico voor sommige klanten zelfs terug gebracht worden naar €0,-.  Natuurlijk zijn er nog meer voordelen die we hierin kunnen bieden. Wil je weten welke dat zijn? Neem dan contact op met onze werkplaats.

Montage

Buiten het repareren van schades en het uitvoeren van onderhoudsbeurten, zijn we ook gespecialiseerd in het monteren van diverse accessoires en onderdelen op de caravan of camper. Denk hierbij aan: movers, satellietschotels, airco-installaties, fietsenrekken, televisies, luifels, receivers en diverse andere accessoires. Dit doen we op zowel nieuwe als gebruikte caravans en campers.

Lees verder Verbergen