Bekijk ons Assortiment V

Avonturiers gezocht!

Krijg jij net zoveel energie als onze klanten van alles wat te maken heeft met sport, bewegen, buiten zijn en vakantie? En vind je het leuk om hun vrije tijd nóg leuker te maken met informatie, inspiratie en de beste producten? Kom dan werken bij Van Duinkerken en begin aan misschien wel je grootste avontuur ooit.

Waarom werken bij Van Duinkerken?

Bij Van Duinkerken kijk je je ogen uit. Want er is eindeloos veel te ontdekken en je komt steeds in aanraking met het nieuwste van het nieuwste. Dat maakt het werken bij ons zo avontuurlijk. Of je nu in de winkel staat of in de caravanwerkplaats werkt.

Jouw bijdrage

Onze klanten houden van een actieve vrijetijdsbesteding en dat begint al bij de voorpret. Jij draagt bij aan dat plezier door in de wereld van de klant te duiken. Je klanten hoeven zelf geen avonturiers te zijn of dé expert in hun sport. Dat ben jij wel! Je doet er alles aan om klanten een goede oplossing te bieden voor hun vraag of probleem. Zo maak je van hun vrije tijd blije tijd.

Wat is er nou beter dan elke dag bezig zijn met sporten, outdoor en kamperen en er nog voor worden betaald ook?

Wil je ook werken bij Van Duinkerken, bekijk dan snel onze vacatures!

Verkoper wintersport hardware

Caravan monteur