Bekijk ons Assortiment V

Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Ondergrond

Voetbalschoenen

Bij Van Duinkerken vind je een volledige collectie voetbalschoenen. De schoenen in ons assortiment zijn voornamelijk afkomstig van de merken Nike en Adidas, maar we hebben ook een aantal exemplaren van Hummel. Omdat verschillende merken met een andere maattabel werken dan onze Europezen maattabel, hebben we als tweede afbeelding van de schoenen een maattabel van het merk toegevoegd. Zo kan je gemakkelijk zien welke maat je moet bestellen.

Lees verder Verbergen