Bekijk ons Assortiment V
Menu

Reda voortenten

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Welkom

Met gepaste trots presenteren wij de Reda collectie. Ze zijn in diverse modellen aangepast en voorzien van nieuwe moderne kleurstellingen. De jarenlange ervaring en grote flexibiliteit maken al met al een ijzersterke combinatie.

Dat de Reda producten op kwaliteit en uitvoering goed scoren blijkt wel uit een recente ANWB/KCK test. Onze voortenten werd daarbij beoordeeld als een degelijk product. Met een zeer goed opzet gemak, goede afwerking, zeer goede materialen en zeer goede prijs- kwaliteitverhouding als commentaar.

Iets waar Reda als producent erg trots op is. Met deze vernieuwing van het assortiment zijn wij weer helemaal op stoom voor het volgende kampeerseizoen. Wij wensen u dan ook veel kampeerplezier en hopen u als klant bij Van Duinkerken te mogen begroeten.

Namens het complete team, een mooi kampeerseizoen gewenst.

Boog windscherm Jubilee

Dit boog windscherm is uniek vormgegeven en gemaakt van het sterke Ten-Cate tentdoek. Het PowerGrip-frame is gemaakt 25 mm aluminium stangen met dubbelwandige (en dus extra sterke) hoekstukken. Het windscherm is zelfdragend en kan zowel op de grond als met stormbanden verankerd worden.