Bekijk ons Assortiment V
Menu

Over ons

Ontspannen winkelen
Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken beseft dat: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor de camping of het passen van een paar geschikte wandelschoenen. Het is 'buitengewoon' plezierig winkelen aan de Arkerpoort 1 in Nijkerk. Wij bieden een brede collectie caravans, tenten,kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomersporten en wintersporten, wandelsport en kleding. U kunt rustig rondstruinen en er is altijd een medewerker in de buurt voor deskundig advies. Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service.
 

Kwaliteit

Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service. U treft vele topmerken aan. Bijvoorbeeld caravans van Fendt, Hobby en tenten van Outwell, Bardani en Coleman. Het is maar een greep. En als u een tweedehands caravan koopt met een waarde boven de € 3500,- valt deze altijd onder de garantieregeling van Bovag of Focwa. Heeft u een caravan gekocht van een particulier of via een verkoopsite als Marktplaats? Van Duinkerken kan hem voor u keuren en taxeren.
 

Service

Ook kunt u altijd terugvallen op de service van Van Duinkerken, of het nu gaat om het waxen van uw ski’s, het bespannen van uw tennisracket of het herstellen van een schade aan uw caravan. In de werkplaats van Van Duinkerken werkt uitsluitend gespecialiseerd en deskundig personeel. Bovendien is Van Duinkerken aangesloten bij Bovag, Focwa en Achmea Schadeherstel.
 
Van Duinkerken staat ook midden in de samenleving. Het bedrijf laat dit zien door in Hoevelaken, Nijkerk en Vathorst diverse sportverenigingen te sponsoren.
 

Wat koopt u bij Van Duinkerken?

Caravans: topmerken zoals Fendt en Hobby caravans, occasions met Bovag-garantie, voortenten, luifels en accessoires, van movers tot airco’s.
Bagagewagens: in verschillende maten, van het kwaliteitsmerk Daxara, eventueel met extra opties zoals imperial en fietsgoot.
Tenten: grote en kleine tenten zoals koepeltenten, opgooitenten, lichtgewicht tenten, tunneltenten, Tipi-tenten en oppomptenten van topmerken zoals Outwell, Bardani, Coleman, Easy Camp en Eurotrail.
Sportmaterialen en sportkleding: een zeer gevarieerd aanbod voor o.a. voetbal,hockey, korfbal, tennis, schaatsen, skiën, wandelen, running, fitness en fietsen.
Kleding: sportkleding, badkleding, outdoorkleding en functionele en sportievecasual kleding.
Outdoor: o.a. slaapzakken, slaapmatten / luchtbedden, rugzakken, sandalen en accessoires zoals messen, zaklampen, verrekijkers en zonnebrillen.
Kampeerartikelen: van barbecuesets tot verloopstekkers en van koelkasten tot kampeerverlichting.
 

Historie

In het begin van de jaren ’70 maakte de ‘oude’ Jan van Duinkerken van zijn meelschuur een showroom voor caravans. Na meer dan 50 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste overdekte camping- en sportwinkel van Midden-Nederland. Van Duinkerken Rekreatie B.V. biedt een brede collectie caravans, tenten, kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomer- en wintersporten, wandelsport en kleding. 
 

Goed uitgerust van start!