Bekijk ons Assortiment V
Menu

Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Categorieën
Categorieën
Merk
Merk
Aantal personen
Aantal personen
Aantal personen comfortabel Alle tenten krijgen vanuit de fabriek het maximaal aantal slaapplekken mee. Dit aantal slaapplaatsen is in de meeste gevallen niet comfortabel. Vaak is de slaapplek maar 70 cm breed. Om deze reden hebben wij dit filter aangemaakt. Zodat je kan zien met hoeveel personen je comfortabel in een tent kan liggen.
Aantal personen comfortabel
Te bezichtigen in de showroom De tenten die in dit filter op ja staan zijn te bezichtigen in onze showroom in Nijkerk.
Te bezichtigen in de showroom
Aantal slaapcabines Kies hier het aantal slaapcabines die de tent moet hebben.
Aantal slaapcabines
Materiaal buitentent De buitentent kan uit diverse materialen bestaan. Namelijk katoen, katoen-polyester en polyester. Katoen is een vaak wat duurdere en zwaardere stof. Het grote voordeel van katoen is dat het ventileert. Hierdoor is de tent aanzienlijk comfortabeler met hoge temperaturen. Het voordeel van polyester is de prijs en het lage gewicht van het materiaal. Ook is polyester sneller droog.
Materiaal buitentent
Materiaal stokken Elk materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glasfiber stokken zijn licht van gewicht en voordelig, maar de kwaliteit is vaak minder (niet slecht). Stalen tentstokken zijn zwaar, maar zeer sterk. Aluminium tentstokken zijn sterk en licht van gewicht. Een nadeel van aluminium is dat het vrij duur is. Ook worden deze stokken bijna alleen maar gebruikt bij trekkerstenten.
Materiaal stokken
Gewicht
Gewicht

Opgooitenten

Ik ben Wisse.
Wintersport & Outdoorspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Opgooitent kopen?

De opgooitent, ook wel pop-up tent genoemd is de makkelijkste tent om op te zetten. Onder andere hierdoor is hij favoriet bij festivalgangers of als bijzettent. Er zijn verschillende merken en maten leverbaar. Aan de linkerkant van de website is een filtermenu om het zoeken naar de juiste opgooitent makkelijker te maken. 

Opgooitent kopen?

De opgooitent, ook wel pop-up tent genoemd is de makkelijkste tent om op te zetten. Onder andere hierdoor is hij favoriet bij festivalgangers of als bijzettent. Er zijn verschillende merken en maten leverbaar. Aan de linkerkant van de website is een filtermenu om het zoeken naar de juiste opgooitent makkelijker te maken. 

KOOP EEN OPGOOITENT EN ERVAAR HET GEMAK

Een opgooitent is favoriet bij festivalgangers. Het grootste voordeel wat deze doelgroep aanspreekt bij de pop-up tenten is het opzetgemak. Een festival duurt vaak een paar dagen en dan wil je geen uren kwijt zijn met het opzetten van je tent. Wat nog een groot voordeel is dat de tenten relatief goedkoop zijn, maar hier zit ook gelijk de valkuil. De goedkopere opgooitenten zijn vaak zeer compact in de slaapruimte en van een mindere kwaliteit. De goedkopere tenten zijn dan wel geschikt als festivaltent of als speeltent voor de kinderen, maar niet voor de langere kampeervakanties. Dit heeft ondere andere te maken met het feit dat de goedkopere tenten alleen spatwaterdicht zijn.

LANGERE KAMPEERVAKANTIES MET EEN POP-UP TENT

Ook voor de langere kampeervakanties zijn er pop-up tenten verkrijgbaar. Dit zijn de wat duurdere pop-up tenten. De prijs van deze tenten is vanaf €109,-. Kijk bij de aanschaf van een opgooitent altijd naar de maat binnen in de tent. In de kleinere (2-persoons) varianten passen niet altijd 2 luchtbedden. Overweeg dus voor hoeveel personen de pop-up tent geschikt moet zijn. De duurdere opgooitenten kunnen ook de wat zwaardere regenbuien verdragen.

Het opvouwen van een pop-up tent is een stuk moeilijker (de eerste keer) dan het uitvouwen. Het filmpje hieronder laat zien hoe je een pop-up tent gemakkelijk opvouwt. In ons assortiment vind je opgooitenten van de merken Easy Camp, Eurotrail en Safarica.  

Lees verder Verbergen