Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving
Kamperen
Een lichtpuntje in de donkere avonden
Shop nu
Tenten
Zoek je een grote familietent of een compacte tent voor de kinderen? Wij helpen je graag! Bekijk hier ons assortiment!
COLEMAN Chimney Rock 3 Plus
Deze Coleman Chimney Rock 3 Plus Tent is een leuke tunneltent geschikt voor 2 tot 3 personen. Dezetent is voorzien van de bekende Coleman BlackOut bedrooms. Dit zijn extra donkere slaapcabines waardoor de slaapkwaliteit verbeterd wordt. Daarnaast heeft de tent een vastgrondzeil voor extra comfort. De voorruimte heeft een comfortabele hoogte en dankzij de 3 ingangen heeft u een flexibele toegang tot de Coleman tent. Bovendien kunt u hierdoor optimaal ventileren. Met de bijgeleverde draagtas kunt u de tent gemakkelijk ergens mee naartoe nemen.

€ 299,99
COLEMAN COLEMAN Event Shelter L
Met de Coleman Event Shelter L heeft u altijd een fijne overkapping voor uw evenement. Echter is de Event Shelter L niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht met een waterkolom van 1000 mm. Daarom adviseren wij u om de shelter af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. Met een afmeting van 365 bij 365 cm is er voldoende ruimte voor meerdere tafels zodat u de Event Shelter L goed kunt gebruiken voor feesten of BBQ’s. Dankzij dit formaat is deze event shelter erg populair. De Coleman Event Shelter L maakt van elk evenement in uw tuin een feestje!

€ 289,99
COLEMAN COLEMAN Event Shelter XL
Met de Coleman Event Shelter XL kunt u overal eenvoudig een overkapping neerzetten. Met een waterkolom van 1000 mm is de Event Shelter XL niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht. We raden daarom aan om de tent af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. De tent is 450 bij 450 cm en is daarmee de grootste shelter die er is. Hierdoor kunt u meerdere tafels kwijt wat de Coleman Event Shelter XL perfect maakt als overkapping voor grotere feesten of BBQ’s.

€ 229,99
NOMAD Dogon 4 tc air

€ 1.799,95
%
SAFARICA Kenia 190 Tc
De Safarica Kenia 190 TC is een koepeltent die ruimte biedt voor maximaal 3 personen. De tent heeft twee afsluitbare ramen en een voorbouw met een kuipgrondzeil. Door het gebruik van ademend technisch katoen is er goede ventilatie in de tent. Verder is ook de binnentent gemaakt van ademende polyamide en een PE-grondzeil zorgt voor voldoende ventilatie. De tent is gemakkelijk op te zetten met de fiberglas boogstokken en de meegeleverde haringen en scheerlijnen.

€ 259,00 € 289,00
COLEMAN COLEMAN Darwin 3+ Koepeltent
De Coleman Darwin 3+ is een ruime koepeltent die geschikt is voor maximaal 3 personen. De tent heeft een aparte voorruimte waarin u uw spullen kunt opbergen en zelfs een kleine tafel kunt plaatsen om binnen te eten bij slecht weer. Zowel de vloer als de leefruimte van de tent zijn gemaakt van duurzaam PE-materiaal en hebben een opstaande rand om water en ongedierte buiten te houden. Daarnaast is de Darwin 3+ tent uitgerust met ventilatieopeningen die kunnen worden afgesloten en voorzien zijn van afstandhouders, zodat u altijd een aangename temperatuur in de tent kunt behouden, zelfs op warme dagen.

€ 159,99
%
BARDANI Spitfire 340 RSTC
De Bardani Spitfire 340 RSTC tunneltent is de perfecte keuze voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar een compacte tent met stahoogte en voldoende ruimte voor maximaal vijf personen. De ademende technische ripstop katoenen buitentent en katoenen binnentent zorgen voor een aangename slaapomgeving. Met het neerklapbare en vaste Oxford polyester kuipgrondzeil en zware 10 mm deurritsen blijf je droog en comfortabel. De stevige spanbanden bij de tenthoeken en Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers maken het opzetten en afbreken van de tent gemakkelijk. Het aluminium boogstokkenframe zorgt voor stevigheid en stabiliteit. De gordijnen met het variosysteem zorgen voor verduistering en een perfecte aansluiting. De tent heeft zowel links als rechts een stroomkabel doorvoersysteem met rits en een zij-ingang met volledige horrengaasdeur. Bovendien is er horrengaas aan de achterzijde en zorgt het “Air Vent” ventilatiesysteem voor permanente doorluchting. De Bardani tunneltent heeft twee slaapcabines, geschikt voor twee en drie personen, met een lengte van 230 cm en een wegritsbare scheidingswand voor een flexibele indeling. Kortom, deze Bardani Spitfire 340 RSTC tunneltent biedt een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit voor jouw volgende kampeeravontuur.

€ 1.179,00 € 1.299,00
%
BARDANI Cortina 200 RSTC
De Bardani Cortina 200 RSTC koepeltent is een koepeltent met voorbouw geschikt voor maximaal drie personen. De Bardani koepeltent heeft glasfiber boogstokken en één slaapvertrek. Materialen De koepeltent heeft een buitentent van ademend technisch ripstop katoen en een binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. De binnentent en de voorbouw zijn uitgerust met een extra stevig PE kuipgrondzeil en de tent heeft nokventilatie. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de Quick Fix reflecterende scheerlijnen hebben aluminium stoppers. De deuren hebben extra zware 10 mm ritsen. Door het gebruik van een Air Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde van de tent is er permanente ventilatie. Kenmerken De tent heeft een extra donker en groot slaapvertrek met een lengte van 230 cm. Er is sprake van permanente ventilatie in de tent en afsluitbare ramen met gordijnen. De tent wordt geleverd inclusief haringen, reflecterende scheerlijnen en draagtas.

€ 319,00 € 359,00
%
SAFARICA Kenia 190
De Kenia 190 koepeltent biedt ruimte voor 3 personen. De voorvouw is van compact formaat en heeft twee afsluitbare ramen. De tent is voorzien van een permanent ventilatiesysteem. Verder bestaat de binnentent uit ventilerend polyamide en een PE-grondzeil. De tent kunt u opzetten met de stevige Fiberglas boogstokken. Het buitendoek is gemaakt van honeycomb polyester. Bij de tent worden standaard de haringen en scheerlijnen geleverd.

€ 115,00 € 135,00
EUROTRAIL EUROTRAIL Bike Shelter XL Schuurtent
"Bagage tent XL voor bevestiging aan de achterkant van uw caravan. De tent is voorzien van een pees die in het profiel achter op de caravan boven het raam past, 2 boogstokken en diverse afspanpunten. De 2 boogstokken zorgen voor een extra grote binnenruimte met voldoende plek voor fietsen, camping meubelen of ander kampeermateriaal. Keurig beschermt tegen regen en vuil en uit het zicht!  Eenvoudig en snel op te zetten.  Deze bagage tent wordt geleverd in de kleur Grijs. Patent Pending Afmeting: 170 x 190 x 180 cm Pakmaat: 65 x 12 x 12 cm Materiaal: 100% polyester Stokken: Fiberglas boogstokken Ø 9,5 mm Gewicht: 2,25 kg. "

€ 109,99
%
BARDANI Stelvio 220 RSTC
De Bardani Stelvio 220 RSTC koepeltent is een twee- tot driepersoons tent met een voorbouw. De Bardani koepeltent heeft een frame van aluminium boogstokken. Kenmerken De buitentent is gemaakt van ademend technisch ripstop katoen. De binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen en voorzien van een Oxford polyester kuipgrondzeil. Ditzelfde type kuipgrondzeil is terug te vinden in de voorbouw. De tent word goed geventileerd door het Air Vent systeem aan de achterzijde en door de nokventilatie. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de deuren zijn voorzien van zware 10 mm ritsen. De reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers en door gebruik van het variosysteem zijn de gordijnen traploos te verduisteren. Indeling De koepeltent is uitgerust met één slaapcabine. Deze cabine is geschikt voor maximaal drie volwassen personen. Deze slaapcabine is voorzien van een donkere binnentent voor optimaal slaapcomfort. Ook de lengte van 230 cm draagt bij aan dit comfort. De deur is gemaakt van volledig horrengaas en ook de achterzijde is voorzien van horrengaas.

€ 419,00 € 469,00
%
SAFARICA Blackhawk 300 Deluxe
De Blackhawk 300 Deluxe tunneltent van Safarica is geschikt voor vier personen. De zij ingang en voorbouw maken het een ruime tent. Dankzij het honeycomb polyester buitendoek is de tent goed bestand tegen regen. De ventilerende binnentent en het permanente ventilatiesysteem zorgen genoeg ventilatie voor het juiste klimaat. De ramen zijn eenvoudig af te sluiten met behulp van de rits en zijn voorzien van een variosysteem. De tunneltent heeft een aanritsbare luifel van 200x300cm en wordt geleverd met haringen en scheerlijnen.

€ 349,00 € 399,00
%
SAFARICA Indian Hills 360
Ontdek de Safarica Indian Hills 360 tunneltent voor extra luxe tijdens uw volgende kampeertrip! Deze veelzijdige tent is geschikt voor verschillende weersomstandigheden en biedt een comfortabel leefklimaat dankzij het Vario Vent ventilatiesysteem. Met een kuipgrondzeil en getapete naden is de tent waterdicht, terwijl de vaste luifel schaduw biedt op zonnige dagen. Met een ruime indeling is deze familietent flexibel in te delen en biedt voldoende slaapplek voor 5 personen. De slaapcabines zijn gemakkelijk te verbinden en de voorwand kan worden weggerold voor extra leefruimte. De tent heeft een horrengaas-ingang aan de zijkant voor betere ventilatie en insectenwering, en biedt voldoende opbergmogelijkheden dankzij de rechte wanden. Geniet van verduisterde ruimtes met gordijnen en het variosysteem, terwijl de binnentent bij de slaapcabines zorgt voor comfortabel slapen. Met korte buitentunnels en een stevig glasfiber boogstokken frame is deze tent gemakkelijk op te zetten. De Indian Hills 360 wordt geleverd met haringen, scheerlijnen en een handige draagtas. Bestel nu en ervaar het comfort en gemak van deze Safarica tunneltent!

€ 699,00 € 799,00
NOMAD Jade 2 premium
De NOMAD Jade 2 Premium tent is een ultralichte trekkerstent van slechts 2340 gram, ideaal voor backpacken, fietsen of festivals. Het slimme ontwerp met een oplopende bodem en verticale wanden biedt veel bewegingsvrijheid, terwijl de twee ingangen aan beide zijden van de tent gemakkelijke toegang bieden. De binnentent is vrijstaand en kan ook los worden gebruikt als je de buitentent niet nodig hebt. De buitentent is gemaakt van sterk en scheurbestendig polyester-ripstop materiaal en de tentstokken en haringen zijn gemaakt van licht en duurzaam aluminium. Voordelen van de NOMAD Jade 2 Premium tent: Twee zijdeuren voor gemakkelijke toegang van beide kanten Vrijstaande binnentent voor gebruik zonder buitentent, vooral bij warm weer Verticale zijwanden en oplopende bodem voor extra ruimte en comfortabele hoofdruimte Twee ventilatiekanalen in de buitentent voor optimale luchtstroom Reflecterende scheerlijnen voor zichtbaarheid in het donker Bevestigingspunt voor lichtbron in de tent Mesh vakken aan beide zijden van de binnentent voor opslag van kleine waardevolle spullen Slimme architectuur voor extra ruimte Onze Jade 2 Premium tent biedt verrassend veel ruimte binnenin voor een tweepersoonstent, dankzij de slimme constructie van de tentstokken. De onderkant van de tent loopt minder steil omhoog en de verticale zijwanden geven meer ruimte bij je voeten en hoofd, zelfs als je rechtop zit. De binnentent van de Jade 2 Premium tent is vrijstaand en kan zonder de buitentent worden gebruikt, vooral bij warmere temperaturen. De tent heeft twee zij-ingangen voor gemakkelijke toegang van beide kanten. Handige functies van de Jade 2 Premium tent zijn onder meer mesh vakken aan weerszijden van de binnentent voor het opbergen van kleine spullen en een bevestigingspunt voor een lampje in de nok van de tent. De buitentent heeft twee ventilatiekanalen die gemakkelijk kunnen worden geopend met klittenband en de reflecterende scheerlijnen zorgen voor goede zichtbaarheid 's nachts.

€ 239,95
%
BARDANI Airwave 300 Deluxe TC
De AirWave 300 Deluxe TC opblaasbare tent van Bardani is geschikt voor maximaal vier personen. De tent wordt geleverd met een aanritsbare luifel met oprolbare zijwanden. De Bardani oppomptent is gemakkelijk en snel op te zetten dankzij de luchtslangen die zijn op te pompen. Betrouwbare materialen De binnen- en de buitentent zijn gemaakt van ademend technisch katoen. De tent heeft een kuipgrondzeil van een Oxford polyester. De Quick fix reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers en de tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden. De deuren zijn voorzien van zware 10 mm ritsen. Indeling De tent heeft twee slaapcabines, elke cabine is voor twee personen geschikt. Deze cabines zijn 230 cm lang en extra donker voor meer slaapcomfort. De wegritsbare scheidingswand zorgt voor een flexibele indeling van de slaapcabines. De horramen rechts en links zijn van binnenuit afsluitbaar. Technieken De tent is heeft een permanent “Air Vent” ventilatiesysteem aan de achterkant inclusief een regelbaar Ground Air Control voor een optimale ventilatie. De gordijnen met variosysteem maken het mogelijk om traploos te verduisteren met perfecte afsluiting door middel van ritsen. Op het gebied van stroom heeft de tent links en recht stroomkabel doorvoer systeem met ritsen.

€ 1.199,00 € 1.449,00
Blader door ons assortiment
Campingstoelen

Campingstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, maten en kleuren. Bij ons vind je een ruime keuze, van comfortabele relaxstoelen tot aan lichtgewicht stoelen.

Bekijk
Campingstoelen
Slaap artikelen

Van Duinkerken heeft een ruim assortiment slaapartikelen voor het kamperen, zoals slaapzakken, luchtbedden, campingbedden en andere accessoires.

Bekijk
Slaap Artikelen
Skottlebraais

Wil je een Skottlebraai kopen? Bekijk dan de verschillende modellen op onze website. Je kunt kiezen uit meerdere groottes, soorten, merken en prijsklassen.

Bekijk
Skottlebraais
Campingservies

Camping servies is verkrijgbaar in veel verschillende maten, vormen en materialen. Bij ons shop je een compleet assortiment camping servies.

Bekijk
Campingservies

Slaap artikelen

Shop onze collectie Slaap artikelen. Comfortabele en duurzame opties voor elk avontuur.
NOMAD Blazer
Slapen onder de NOMAD® Blazer voelt alsof je thuis onder je eigen dekbed ligt. Gemaakt met hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling. Op zoek naar ultiem comfort? Dan is deze dekenslaapzak jouw beste keuze. De comforttemperatuur voor dames ligt bij deze slaapzak rond de 8°C, voor heren is dit 3°C.

€ 99,95
Details
POLYDAUN meeuw
Allround comfort slaapzak, extra lang en ruim • Extra breed en extra lang • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte 3D-Polarsoft® vulling • Comfortabele buitenstof en voering van slijtvast 100% perkal katoen voor optimale ventilatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Ritsafsluiting ter bescherming van je gezicht • Ritsenband, tegen het vastlopen van de rits • 3D Windblocker voor extra isolatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 114,95
Details
NOMAD Inca Premium 1000
Met de ruime NOMAD® Inca Premium 1000 zomermummy kun je lichtgewicht op reis en slaap je comfortabel tijdens warmere zomernachten. De slaapzak weegt maar 1000g en heeft een compacte pakmaat van 32x18cm. Neem ‘m gemakkelijk mee in je backpack, je weekendtas of je fietstas. De Inca Premium 1000 is geschikt voor warmere nachten. Voor vrouwen ligt de comforttemperatuur rond de 8°C, voor mannen is dat 3°C. Gebruik deze slaapzak nooit in temperaturen lager dan -10°C.

€ 99,95
Details
POLYDAUN beach house
Ontdek onze kleurrijke en duurzame slaapzakken voor avontuurlijke kampeerders! Onze Allround slaapzakken zijn gemaakt van slijtvast polycotton met een zachte 100% katoenen binnenstof in wave dessin. De Isocraft® kunstvezelvulling biedt uitstekende warmte-isolatie en is licht, veerkrachtig en blijvend zacht. Met de handige tweezijdige rits en het aanritsbare ontwerp kan je deze slaapzak aanpassen aan elke temperatuur en zelfs uitbreiden tot een 2-persoons slaapzak. Bovendien heeft onze slaapzak een handig documentenvakje aan de binnenzijde en wordt hij geleverd in een stevig nylon foedraal.

€ 56,95
POLYDAUN stormvogel
Allround comfort slaapzak *Goed getest* • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte Polarsoft® vulling • Comfortabele buitenstof en voering van slijtvast 100% perkal katoen voor optimale ventilatie • 3D Windblocker voor extra isolatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar, met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Ritsafsluiting ter bescherming van je gezicht • Ritsenband, tegen het vastlopen van de rits • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 104,95
NOMAD NOMAD Branco Junior Slaapzak
De NOMAD® Bronco Junior is een kinderslaapzak met een dekenmodel die speciaal is ontworpen voor warme zomernachten. Deze slaapzak is relatief licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op kampeeravonturen. Het zachte polyesterkatoen waarvan de slaapzak is gemaakt, zorgt voor een extra zacht en comfortabel gevoel, zodat je kind heerlijk kan slapen.

€ 54,95
Details
NOMAD Blazer
Ervaar hetzelfde slaapcomfort als thuis onder jouw eigen dekbed met de NOMAD® Blazer dekenslaapzak. Gemaakt van hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling, is dit de beste keuze voor ultiem slaapcomfort tijdens jouw kampeer- of logeeravonturen. Het dekenmodel van de Blazer biedt veel bewegingsruimte, terwijl de handige tweewegrits met tochtstrook zorgt voor extra ventilatie en gemakkelijke toegang. Bovendien kan de rits in volle lengte worden geopend, waardoor je de slaapzak ook als deken kunt gebruiken of aan een andere slaapzak kunt ritsen om een tweepersoonsslaapzak te creëren. Perfect voor gezellige logeerpartijen of campingtrips! Met het aantrekkoord aan de bovenkant kun je de Blazer aanpassen aan jouw lichaamsvorm en meer warmte vasthouden. Na gebruik kun je de slaapzak gemakkelijk laten luchten door hem aan de daarvoor bestemde ophanglussen op te hangen. De Blazer is geschikt voor lichaamslengtes tot 190 cm, maar als je meer ruimte nodig hebt aan de onderkant, is de Blazer XL met 15 cm extra lengte wellicht de perfecte keuze voor jou. De Blazer biedt een comforttemperatuur van ongeveer 8°C voor dames en 3°C voor heren.

€ 99,95
NOMAD Bronco Junior
De NOMAD® Bronco Junior is een relatief lichte en compacte kinderslaapzak met dekenmodel, gemaakt voor de warmere zomernachten. Door het gebruik van het zachte polyesterkatoen voelt deze slaapzak extra zacht aan en slaapt je kind heerlijk comfortabel. Voor ultiem comfort is de maximale aangeraden lichaamslengte voor deze slaapzak 135 centimeter.

€ 49,95
POLYDAUN steltloper
Allround comfort slaapzak reversibel • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte 3D-Polarsoft® vulling • Comfortabele slijtvaste buitenstof en voering van Treecell voor optimale ventilatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 72,95
NOMAD NOMAD Branco Slaapzak
De NOMAD® Bronco is een dekenslaapzak die ideaal is voor warme zomernachten. Deze slaapzak is relatief licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op kampeeravonturen. Het zachte polyesterkatoen waarvan de slaapzak is gemaakt, zorgt voor een extra zacht en comfortabel gevoel, zodat je heerlijk kunt slapen.

€ 69,95
NOMAD Blazer Classic 78

€ 109,99
NOMAD Blazer
Slapen onder de NOMAD® Blazer voelt alsof je thuis onder je eigen dekbed ligt. Gemaakt met hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling. Op zoek naar ultiem comfort? Dan is deze dekenslaapzak jouw beste keuze. De comforttemperatuur voor dames ligt bij deze slaapzak rond de 8°C, voor heren is dit 3°C.

€ 99,95
Details
POLYDAUN ijsvogel
Allround comfort slaapzak *Goed getest* • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte 3D-Polarsoft® vulling • Slijtvaste buitenstof van 100% perkal katoen voor optimale ventilatie • Zachte binnenvoering van 100% flanel katoen • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Ritsafsluiting ter bescherming van je gezicht • Ritsenband, tegen het vastlopen van de rits • 3D Windblocker voor extra isolatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Ritssluiting voorzien van anti-tochtstrook voor extra isolatie of ventilatie • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 109,95

Kampeerartikelen

Assortiment kampeerartikelen

Je vindt bij ons diverse kampeerartikelen. Bestel je voor 15u dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.

Heeft u een vraag?

Kies een van onderstaande medewerkers om te chatten op Whatsapp, of stuur een email naar contact@vanduinkerken.com

Support Medewerker
+310332535714
Marketing Medewerker
+310332535714
Wij zijn te bereiken op 033 253 57 14 van 09:30 tot 17:00.
×