Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving
Kamperen
Een lichtpuntje in de donkere avonden
Shop nu
Tenten
Zoek je een grote familietent of een compacte tent voor de kinderen? Wij helpen je graag! Bekijk hier ons assortiment!
BO CAMP Party Shelter Large
Eenvoudig op te zetten luxe partytent. Biedt beschutting tijdens buitenactiviteiten is UV bestendig en vlamvertragend. Extra sterke stalen boogstokken met stabiele voetjes en doek van polyester met PU coating. Eenvoudig uit te breiden met diverse zijwanden. Geleverd inclusief transporthoes, scheerlijnen en haringen.

€ 309,95
COLEMAN Chimney Rock 3 Plus
Deze Coleman Chimney Rock 3 Plus Tent is een leuke tunneltent geschikt voor 2 tot 3 personen. Dezetent is voorzien van de bekende Coleman BlackOut bedrooms. Dit zijn extra donkere slaapcabines waardoor de slaapkwaliteit verbeterd wordt. Daarnaast heeft de tent een vastgrondzeil voor extra comfort. De voorruimte heeft een comfortabele hoogte en dankzij de 3 ingangen heeft u een flexibele toegang tot de Coleman tent. Bovendien kunt u hierdoor optimaal ventileren. Met de bijgeleverde draagtas kunt u de tent gemakkelijk ergens mee naartoe nemen.

€ 299,99
COLEMAN COLEMAN Event Shelter L
Met de Coleman Event Shelter L heeft u altijd een fijne overkapping voor uw evenement. Echter is de Event Shelter L niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht met een waterkolom van 1000 mm. Daarom adviseren wij u om de shelter af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. Met een afmeting van 365 bij 365 cm is er voldoende ruimte voor meerdere tafels zodat u de Event Shelter L goed kunt gebruiken voor feesten of BBQ’s. Dankzij dit formaat is deze event shelter erg populair. De Coleman Event Shelter L maakt van elk evenement in uw tuin een feestje!

€ 289,99
%
COLEMAN COLEMAN Event Shelter XL
Met de Coleman Event Shelter XL kunt u overal eenvoudig een overkapping neerzetten. Met een waterkolom van 1000 mm is de Event Shelter XL niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht. We raden daarom aan om de tent af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. De tent is 450 bij 450 cm en is daarmee de grootste shelter die er is. Hierdoor kunt u meerdere tafels kwijt wat de Coleman Event Shelter XL perfect maakt als overkapping voor grotere feesten of BBQ’s.

€ 209,99 € 229,99
%
COLEMAN COLEMAN Darwin 3+ Koepeltent
De Coleman Darwin 3+ is een ruime koepeltent die geschikt is voor maximaal 3 personen. De tent heeft een aparte voorruimte waarin u uw spullen kunt opbergen en zelfs een kleine tafel kunt plaatsen om binnen te eten bij slecht weer. Zowel de vloer als de leefruimte van de tent zijn gemaakt van duurzaam PE-materiaal en hebben een opstaande rand om water en ongedierte buiten te houden. Daarnaast is de Darwin 3+ tent uitgerust met ventilatieopeningen die kunnen worden afgesloten en voorzien zijn van afstandhouders, zodat u altijd een aangename temperatuur in de tent kunt behouden, zelfs op warme dagen.

€ 109,99 € 159,99
%
COLEMAN Vail 4L
De Coleman Vail 4 L is een superfijne en comfortabele tent geschikt voor vier personen. Met een royale voorbouw is er voldoende leefruimte tijdens slechtere weersomstandigheden. In de leefruimte van 300 bij 270 cm is er ook genoeg ruimte om uw spullen droog op te bergen. De drempelvrije ingang en verschillende ventilatiepunten zorgen dat de tent altijd comfortabel is. Door het frame van glasfiber is de tent extra licht van gewicht en dankzij de bijgeleverde draagtas is de tent gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

€ 399,99 € 499,99
COLEMAN Darwin 2+

€ 139,99
%
COLEMAN Vespucci 4
In de Coleman Vespucci 4 is het net alsof u verblijft in een klein huisje. Deze royale vierpersoonstent is ideaal voor een gezinsvakantie. De tent is erg stabiel dankzij de combinatie van stalen en glasfiber stokken. De tunneltent heeft twee grote slaapcabines met een scheidingswand en een royale leefruimte waar voldoende ruimte is om met slecht weer te kunnen zitten. Het vaste grondzeil houdt water en ongedierte buiten en door de brede horrengaasdeur zijn er genoeg ventilatiemogelijkheden. Met een polyester buitendak met een waterkolom van 3000 mm weegt de Vespucci 4 tent slechts 18,8 kg in totaal. U neemt deze tent eenvoudig mee in de bijgeleverde draagtas.

€ 349,99 € 459,99
COLEMAN COLEMAN Tasman 3 Tunneltent

€ 159,00
%
COLEMAN Vespucci 6

€ 399,99 € 419,99
%
COLEMAN cobra 3 Tunneltent
De Coleman Cobra 3 Tunneltent is de ideale keuze voor backpackers die met z'n tweeën op pad gaan. Deze tent is lichtgewicht en heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is tijdens het reizen. Het aluminium frame draagt bij aan het lichte gewicht van de tent. Bovendien is de Coleman Cobra 3 Tunneltent snel en eenvoudig op te zetten, waardoor u geen kostbare tijd hoeft te verspillen. Of u nu alleen of met z'n tweeën gaat backpacken, deze tent is een echte aanrader. Hieronder vindt u alle details van deze tent.

€ 159,99 € 239,99
%
COLEMAN Vespucci 4

€ 329,99 € 529,99
%
COLEMAN waterfall 5 deluxe
Coleman waterfall 5 Deluxe De Coleman Waterfall 5 Deluxe is een hybride tent met een hoge, koepelvormige leefruimte en een tunnelvormige slaapruimte. De slaapcabine is geschikt voor 5 personen en kan door middel van een divider verdeeld worden in twee 2-persoons slaapcabines. De leefruimte van 7.8 vierkante meter biedt met slecht weer genoeg ruimte om met z'n allen binnen te zitten. Doordat de leefruimte 2 meter hoog is kun je hier gewoon rechtop staan. De ramen van PVC zorgen voor genoeg licht en het geïntegreerde grondzeil met rechtopstaande rand zorgt ervoor dat de tent schoon, droog en vrij van lopende insecten blijft. De Coleman Waterfall 5 Deluxe heeft twee ingangen waarvan één met een luifel zodat je ook buiten beschutting hebt tegen de zon en de regen. WeatherTec WeatherTec™ -biedt comfort en bescherming bij het genieten van het buitenleven WeatherTec™+ systeem – een beoordeling van de weerstand van onze tent tegen de elementen WeatherTec™+ is de Coleman-beoordeling van hoe 'weerbestendig' ze de tenten en schuilplaatsen meten. Er zijn veel factoren die de prestaties van een tent in moeilijke weersomstandigheden beïnvloeden. Coleman gebruikt de nieuwste technologie en een streng testregime om ervoor te zorgen dat we u te allen tijde beschermen - ongeacht het weer. Een belangrijk gebied dat we onderzoeken, is het vermogen van een tent om water af te stoten. De waterdichte eigenschappen van een stof worden gemeten met behulp van een classificatie die hydrostatische kop wordt genoemd. Als een tent een hydrostatische opvoerhoogte van 3000 mm heeft, betekent dit dat er een waterkolom van 3 meter op het oppervlak kan worden geplaatst voordat er druppels door de onderkant van de stof komen. De gebieden van de tent die rigoureus zijn beoordeeld binnen het WeatherTec™+-systeem omvatten: stoffen, naden van de buitentent en het grondzeil en de waterdichtheid van de ritssluiting.

€ 249,00 € 299,00
EUROTRAIL EUROTRAIL Bike Shelter XL Schuurtent
"Bagage tent XL voor bevestiging aan de achterkant van uw caravan. De tent is voorzien van een pees die in het profiel achter op de caravan boven het raam past, 2 boogstokken en diverse afspanpunten. De 2 boogstokken zorgen voor een extra grote binnenruimte met voldoende plek voor fietsen, camping meubelen of ander kampeermateriaal. Keurig beschermt tegen regen en vuil en uit het zicht!  Eenvoudig en snel op te zetten.  Deze bagage tent wordt geleverd in de kleur Grijs. Patent Pending Afmeting: 170 x 190 x 180 cm Pakmaat: 65 x 12 x 12 cm Materiaal: 100% polyester Stokken: Fiberglas boogstokken Ø 9,5 mm Gewicht: 2,25 kg. "

€ 89,00
EUROTRAIL Ontario 4 BTC
"Koepeltent vervaardigd van ademend polyester / katoen. De tent is eenvoudig op te zetten en heeft een ruime binnentent en een vast grondzeil in het voorportaal. De Ontario is leverbaar in een 2, 3 of 4 persoons uitvoering. Leverbare kleur: Beige / Antraciet Buitendoek: 65% Polyester / 35% Katoen, Ademend materiaal Binnentent: Ademend Polyester met PE bodem in voor portaal Frame: Fiberglas boogstokken 8,5 mm / 9,5 mm Ontario 2: Afmeting: 150 x 295 x 120 cm Pakmaat: 65 x Ø 17 cm Gewicht: ca. 4,2 kg. Ontario 3: Afmeting: 190 x 295 x 120 cm Pakmaat: 65 x Ø 17 cm Gewicht: ca. 4,7 kg. Ontario 4: Afmeting: 260 x 310 x 130 cm Pakmaat: 72 x Ø 20 cm Gewicht: ca. 7,8 kg."

€ 289,99
Blader door ons assortiment
Campingstoelen

Campingstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, maten en kleuren. Bij ons vind je een ruime keuze, van comfortabele relaxstoelen tot aan lichtgewicht stoelen.

Bekijk
Campingstoelen
Slaap artikelen

Van Duinkerken heeft een ruim assortiment slaapartikelen voor het kamperen, zoals slaapzakken, luchtbedden, campingbedden en andere accessoires.

Bekijk
Slaap Artikelen
Skottlebraais

Wil je een Skottlebraai kopen? Bekijk dan de verschillende modellen op onze website. Je kunt kiezen uit meerdere groottes, soorten, merken en prijsklassen.

Bekijk
Skottlebraais
Campingservies

Camping servies is verkrijgbaar in veel verschillende maten, vormen en materialen. Bij ons shop je een compleet assortiment camping servies.

Bekijk
Campingservies

Slaap artikelen

Shop onze collectie Slaap artikelen. Comfortabele en duurzame opties voor elk avontuur.
NOMAD Blazer
Slapen onder de NOMAD® Blazer voelt alsof je thuis onder je eigen dekbed ligt. Gemaakt met hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling. Op zoek naar ultiem comfort? Dan is deze dekenslaapzak jouw beste keuze. De comforttemperatuur voor dames ligt bij deze slaapzak rond de 8°C, voor heren is dit 3°C.

€ 99,95
Details
NOMAD Blazer sleeping bag

€ 99,99
POLYDAUN meeuw
Allround comfort slaapzak, extra lang en ruim • Extra breed en extra lang • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte 3D-Polarsoft® vulling • Comfortabele buitenstof en voering van slijtvast 100% perkal katoen voor optimale ventilatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Ritsafsluiting ter bescherming van je gezicht • Ritsenband, tegen het vastlopen van de rits • 3D Windblocker voor extra isolatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 114,95
Details
NOMAD Inca Premium 1000
Met de ruime NOMAD® Inca Premium 1000 zomermummy kun je lichtgewicht op reis en slaap je comfortabel tijdens warmere zomernachten. De slaapzak weegt maar 1000g en heeft een compacte pakmaat van 32x18cm. Neem ‘m gemakkelijk mee in je backpack, je weekendtas of je fietstas. De Inca Premium 1000 is geschikt voor warmere nachten. Voor vrouwen ligt de comforttemperatuur rond de 8°C, voor mannen is dat 3°C. Gebruik deze slaapzak nooit in temperaturen lager dan -10°C.

€ 99,95
Details
POLYDAUN beach house
Ontdek onze kleurrijke en duurzame slaapzakken voor avontuurlijke kampeerders! Onze Allround slaapzakken zijn gemaakt van slijtvast polycotton met een zachte 100% katoenen binnenstof in wave dessin. De Isocraft® kunstvezelvulling biedt uitstekende warmte-isolatie en is licht, veerkrachtig en blijvend zacht. Met de handige tweezijdige rits en het aanritsbare ontwerp kan je deze slaapzak aanpassen aan elke temperatuur en zelfs uitbreiden tot een 2-persoons slaapzak. Bovendien heeft onze slaapzak een handig documentenvakje aan de binnenzijde en wordt hij geleverd in een stevig nylon foedraal.

€ 56,95
POLYDAUN stormvogel
Allround comfort slaapzak *Goed getest* • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte Polarsoft® vulling • Comfortabele buitenstof en voering van slijtvast 100% perkal katoen voor optimale ventilatie • 3D Windblocker voor extra isolatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar, met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Ritsafsluiting ter bescherming van je gezicht • Ritsenband, tegen het vastlopen van de rits • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 104,95
NOMAD NOMAD Branco Junior Slaapzak
De NOMAD® Bronco Junior is een kinderslaapzak met een dekenmodel die speciaal is ontworpen voor warme zomernachten. Deze slaapzak is relatief licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op kampeeravonturen. Het zachte polyesterkatoen waarvan de slaapzak is gemaakt, zorgt voor een extra zacht en comfortabel gevoel, zodat je kind heerlijk kan slapen.

€ 54,95
Details
NOMAD Blazer
Ervaar hetzelfde slaapcomfort als thuis onder jouw eigen dekbed met de NOMAD® Blazer dekenslaapzak. Gemaakt van hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling, is dit de beste keuze voor ultiem slaapcomfort tijdens jouw kampeer- of logeeravonturen. Het dekenmodel van de Blazer biedt veel bewegingsruimte, terwijl de handige tweewegrits met tochtstrook zorgt voor extra ventilatie en gemakkelijke toegang. Bovendien kan de rits in volle lengte worden geopend, waardoor je de slaapzak ook als deken kunt gebruiken of aan een andere slaapzak kunt ritsen om een tweepersoonsslaapzak te creëren. Perfect voor gezellige logeerpartijen of campingtrips! Met het aantrekkoord aan de bovenkant kun je de Blazer aanpassen aan jouw lichaamsvorm en meer warmte vasthouden. Na gebruik kun je de slaapzak gemakkelijk laten luchten door hem aan de daarvoor bestemde ophanglussen op te hangen. De Blazer is geschikt voor lichaamslengtes tot 190 cm, maar als je meer ruimte nodig hebt aan de onderkant, is de Blazer XL met 15 cm extra lengte wellicht de perfecte keuze voor jou. De Blazer biedt een comforttemperatuur van ongeveer 8°C voor dames en 3°C voor heren.

€ 99,95
NOMAD Bronco Junior
De NOMAD® Bronco Junior is een relatief lichte en compacte kinderslaapzak met dekenmodel, gemaakt voor de warmere zomernachten. Door het gebruik van het zachte polyesterkatoen voelt deze slaapzak extra zacht aan en slaapt je kind heerlijk comfortabel. Voor ultiem comfort is de maximale aangeraden lichaamslengte voor deze slaapzak 135 centimeter.

€ 49,95
POLYDAUN steltloper
Allround comfort slaapzak reversibel • Uitstekende warmte-isolatie door de superzachte 3D-Polarsoft® vulling • Comfortabele slijtvaste buitenstof en voering van Treecell voor optimale ventilatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Koordzoom aan bovenzijde, aan te trekken voor extra isolatie • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 72,95
NOMAD NOMAD Bronco Slaapzak
De NOMAD® Bronco is een dekenslaapzak die ideaal is voor warme zomernachten. Deze slaapzak is relatief licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op kampeeravonturen. Het zachte polyesterkatoen waarvan de slaapzak is gemaakt, zorgt voor een extra zacht en comfortabel gevoel, zodat je heerlijk kunt slapen.

€ 69,95
NOMAD Blazer Classic 78

€ 109,99
NOMAD Blazer
Slapen onder de NOMAD® Blazer voelt alsof je thuis onder je eigen dekbed ligt. Gemaakt met hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling. Op zoek naar ultiem comfort? Dan is deze dekenslaapzak jouw beste keuze. De comforttemperatuur voor dames ligt bij deze slaapzak rond de 8°C, voor heren is dit 3°C.

€ 99,95
Details
NOMAD Bronco Reversible Slaapzak
Met deze slaapzak heb je niet alleen twee kleuropties om uit te kiezen, maar kun je hem ook moeiteloos transformeren tot een zachte deken voor twee personen. De voordelen van de Bronco Reversible Slaapzak zijn: - Gemaakt van superzachte polycotton stof - Omkeerbaar design, met keuze tussen een effen kleur en een leuke print - Voorzien van een 2-weg rits voor extra ventilatie - Uitgerust met een trekkoord om de bovenkant strakker te trekken en warmte vast te houden - Volledig open te ritsen tot een deken - Kan worden geritst aan een vergelijkbare slaapzak om een dubbele slaapzak te creëren - Ophanglussen voor eenvoudige luchtcirculatie na gebruik. De aanbevolen maximale lichaamslengte voor deze slaapzak is 190 cm. Met geschatte comforttemperaturen van 9 ℃ voor vrouwen en 5 ℃ voor mannen, is de Bronco Reversible Slaapzak ideaal voor koudere nachten in de buitenlucht.

€ 69,99
Details

Kampeerartikelen

Assortiment kampeerartikelen

Je vindt bij ons diverse kampeerartikelen. Bestel je voor 15u dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.

Heeft u een vraag?

Kies een van onderstaande medewerkers om te chatten op Whatsapp, of stuur een email naar contact@vanduinkerken.com

Support Medewerker
+310332535714
Marketing Medewerker
+310332535714
Wij zijn te bereiken op 033 253 57 14 van 09:30 tot 17:00.
×