Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving
Kamperen
Een lichtpuntje in de donkere avonden
Shop nu
Tenten
Zoek je een grote familietent of een compacte tent voor de kinderen? Wij helpen je graag! Bekijk hier ons assortiment!
%
BARDANI Airwave 300 Deuxe TC opblaasbare tent

€ 1.449,00 € 1.625,00
BARDANI Quick Shelter 350 Zijwand Raam
Zijwand met raam voor De Quick Shelter 350 is eenvoudig te bevestigen aan de partytent, je bevestigd het door middel van klittenband. De zijwand is gemaakt van polyester.

€ 36,95
%
SAFARICA Indian Hills 310 Air
De Indian Hills 310 Air tunneltent van Safarica is geschikt voor vier personen en zorgt voor een comfortabele vakantie. Deze Safarica tunneltent heeft verduisterde slaapcabines, waardoor het goed donker is tijdens het slapen. Daarnaast zijn de slaapcabines extra lang. Kwalitatieve materialen Door de gekozen materialen is de tent erg ademend. In combinatie met het permanente ventilatie systeem is er altijd een aangenaam leefklimaat. Het grondzeil is gemaakt van waterdicht PE en houdt water buiten de tent. Verder zijn de naden van de doeken geheel getapet. Aan de zijkant zit een ingang met een horrengaas. Door de rechte wanden is er extra stahoogte. En om het af te sluiten heeft de tent aan de voorzijde een luifel. Deze luifel creëert een schaduwplek voor uw tent. Comfortabele leefruimte Dankzij de royale leefruimte met grote ramen is het ook zeer comfortabel binnen de tent. De ramen hebben een variosysteem, hiermee kunt u de ruimte goed verduisteren. Dit zorgt direct voor meer privacy. De gehele tent is makkelijk en snel op te zetten door de opblaasbare tubes.

€ 749,00 € 899,00
%
BARDANI Airwave 260 TC Opblaasbaar
Ontdek de Bardani AirWave 260 TC opblaasbare tent van Rise: een sportieve tent met rechte wanden, veel binnenruimte en zelfs stahoogte. Deze opblaasbare tent is geschikt voor maximaal 4 personen en kan snel worden opgezet dankzij het handige opblaassysteem met luchtslangen. De tent is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals ademend technisch katoen voor de binnenkant en een Oxford polyester kuipgrondzeil voor de buitentent. De linker en rechter raamroosters zijn van binnenuit afsluitbaar en voorzien van zware 10 mm ritsen om deze goed af te sluiten. Met het vario-systeem kan het gordijn continu worden verduisterd en perfect gesloten worden met de rits. Het 'air vent' ventilatiesysteem met regelbaar grondluchtregelsysteem zorgt voor de nodige ventilatie en de tent heeft aan weerszijden een stroomkabel-invoersysteem met ritssluiting. Het slaapcompartiment biedt plaats aan maximaal vier personen en is extra donker en lang, namelijk 230 centimeter. Bij de tent worden een draagtas, haringen, pomp, scheerlijnen en luifelstokken geleverd om bij de deur schaduw te creëren. Bestel nu de Bardani AirWave 260 TC opblaasbare tent van Rise en geniet van een comfortabele en praktische kampeerervaring!

€ 999,00 € 1.099,00
BO CAMP Party Shelter Large
Eenvoudig op te zetten luxe partytent. Biedt beschutting tijdens buitenactiviteiten is UV bestendig en vlamvertragend. Extra sterke stalen boogstokken met stabiele voetjes en doek van polyester met PU coating. Eenvoudig uit te breiden met diverse zijwanden. Geleverd inclusief transporthoes, scheerlijnen en haringen.

€ 309,95
COLEMAN COLEMAN Event Shelter XL
Met de Coleman Event Shelter XL kunt u overal eenvoudig een overkapping neerzetten. Met een waterkolom van 1000 mm is de Event Shelter XL niet volledig waterdicht, enkel spatwaterdicht. We raden daarom aan om de tent af te breken wanneer het regent om zo de levensduur te verlengen. De tent is 450 bij 450 cm en is daarmee de grootste shelter die er is. Hierdoor kunt u meerdere tafels kwijt wat de Coleman Event Shelter XL perfect maakt als overkapping voor grotere feesten of BBQ’s.

€ 229,99
%
BARDANI Airspace 470 TC
De Bardani AirSpace 470 TC is een opblaasbare tent die je snel kan opzetten ook is de tent erg sterk en zijn er geen tentstokken nodig. De tent is geschikt voor maximaal 6 personen. Dankzij het ventilatiesysteem is er permanente ventilatie in de tent voor een optimaal klimaat. De voortent heeft oprolbare zijwanden en gecombineerde wanden met horren en raamfolie. Veel binnenruimte De AirSpace 470 TC tent biedt enorm veel ruimte in de leefruimte. De luifel is volledig afsluitbaar en heeft oprolbare zijwanden en horramen. De binnentent is vast te ritsen, de tent heeft handige opbergvakken en een scheidingswand met rits. De gordijnen zijn gemaakt met een variosysteem en zorgen voor de perfecte afsluiting dankzij de ritsen. Het Ground Air Control systeem zorgt voor optimale ventilatie voor een aangenaam klimaat in de tent. Ook de zij-ingang is voorzien van een volledige horrengaasdeur voor extra ventilatie. Ten slotte zorgt de uitritsbare voorwand met een extra brede deur voor een grotere leefruimte. Materiaal tent De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen, hierdoor is er optimale ventilatie en een goed klimaat in de tent. De binnentent is gemaakt van technisch katoen en het grondzeil bestaat uit Oxford polyester. De opblaasbare luchtslangen zijn gemaakt van TPU. In het materiaal is een stroomkabel doorvoer systeem met rits aan beide kanten geplaatst. De ritsen zijn extra zwaar. Verder wordt de tent geleverd inclusief draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen. Opzetten van de tent Het opzetten van de AirSpace 470 TC is zeer eenvoudig door middel van het opblaasbaar systeem met luchtslangen. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers zijn snel te bevestigen en op te bergen. Ook de aanklikbare en verstelbare stormband aan de voor- en achterzijde zijn bij het opzetten een must. Pakmaat: 90 x ø 49 cm en 80 x ø 32 cm

€ 2.699,00 € 2.899,00
%
BARDANI AirSpace 410 TC opblaasbare tent

€ 2.399,00 € 2.599,00
%
BARDANI AirSpace 350 TC opblaasbare tent

€ 2.099,00 € 2.299,00
NOMAD Dogon 4 tc air

€ 1.799,95
COLEMAN Vail 4L
De Coleman Vail 4 L is een superfijne en comfortabele tent geschikt voor vier personen. Met een royale voorbouw is er voldoende leefruimte tijdens slechtere weersomstandigheden. In de leefruimte van 300 bij 270 cm is er ook genoeg ruimte om uw spullen droog op te bergen. De drempelvrije ingang en verschillende ventilatiepunten zorgen dat de tent altijd comfortabel is. Door het frame van glasfiber is de tent extra licht van gewicht en dankzij de bijgeleverde draagtas is de tent gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

€ 499,99
COLEMAN Chimney Rock 3 Plus
Deze Coleman Chimney Rock 3 Plus Tent is een leuke tunneltent geschikt voor 2 tot 3 personen. Dezetent is voorzien van de bekende Coleman BlackOut bedrooms. Dit zijn extra donkere slaapcabines waardoor de slaapkwaliteit verbeterd wordt. Daarnaast heeft de tent een vastgrondzeil voor extra comfort. De voorruimte heeft een comfortabele hoogte en dankzij de 3 ingangen heeft u een flexibele toegang tot de Coleman tent. Bovendien kunt u hierdoor optimaal ventileren. Met de bijgeleverde draagtas kunt u de tent gemakkelijk ergens mee naartoe nemen.

€ 299,99
SAFARICA Speed 210 Plus Quick Up Paraplutent
Ontdek de Safarica Speed 210 Plus Quick-up paraplutent, ideaal voor maximaal 3 personen. Met een handige voorbouw en PE kuipgrondzeil. Het sterke polyester buitendoek met PU-coating en ventilerende polyamide binnentent zorgen voor een comfortabel leefklimaat. Snel opzetten met het paraplu-opzetsysteem.

€ 199,95
%
BARDANI Airwave 410 Deluxe TC
De Bardani Airwave 410 Deluxe TC Opblaastent is een sportieve rechtwandige oppomptent met stahoogte. De tent bestaat uit drie luxe slaapgedeeltes en een ritssluiting. Deze tent is geschikt voor maximaal 5 personen. De tent heeft deuren en zijramen met horren, grondluchtregeling en ventilatiesysteem voor optimale ventilatie. Materiaal tent De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen. Hetzelfde geldt voor de binnentent die bestaat uit ademend technisch katoen en een Oxford polyester kuipgrondzeil. Het frame is opgemaakt uit opblaasbare TPU luchtslangen, hierdoor is de tent zeer snel opgezet. De extra zware deurritsen bieden meer kwaliteit. Verder zijn de tenthoeken voorzien van verstelbare spanbanden voor extra stevigheid en meer opzetgemak. Systemen De tent beschikt over enkele systemen die de leefbaarheid verhogen voor een aangenaam en comfortabel verblijf in de tent. De horramen links en rechts zijn van binnenuit afsluitbaar. Het Air Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde biedt net zoals het Ground Air Control systeem permanente ventilatie. De gordijnen zijn voorzien van een variosysteem voor het traploos verduisteren van de ramen. Ook de aanklikbare en verstelbare stormband aan de voor- en achterzijde is een zeer handige toevoeging. Verder beschikt de binnentent over handige opbergvakken en een stroomkabel doorvoersysteem met ritsen aan de zijkanten. De Airwave 410 deluxe TC wordt geleverd met een draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen.

€ 1.499,00 € 1.849,00
%
BARDANI Spitfire 340 RSTC
De Bardani Spitfire 340 RSTC tunneltent is de perfecte keuze voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar een compacte tent met stahoogte en voldoende ruimte voor maximaal vijf personen. De ademende technische ripstop katoenen buitentent en katoenen binnentent zorgen voor een aangename slaapomgeving. Met het neerklapbare en vaste Oxford polyester kuipgrondzeil en zware 10 mm deurritsen blijf je droog en comfortabel. De stevige spanbanden bij de tenthoeken en Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers maken het opzetten en afbreken van de tent gemakkelijk. Het aluminium boogstokkenframe zorgt voor stevigheid en stabiliteit. De gordijnen met het variosysteem zorgen voor verduistering en een perfecte aansluiting. De tent heeft zowel links als rechts een stroomkabel doorvoersysteem met rits en een zij-ingang met volledige horrengaasdeur. Bovendien is er horrengaas aan de achterzijde en zorgt het “Air Vent” ventilatiesysteem voor permanente doorluchting. De Bardani tunneltent heeft twee slaapcabines, geschikt voor twee en drie personen, met een lengte van 230 cm en een wegritsbare scheidingswand voor een flexibele indeling. Kortom, deze Bardani Spitfire 340 RSTC tunneltent biedt een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit voor jouw volgende kampeeravontuur.

€ 1.179,00 € 1.299,00
Blader door ons assortiment
Campingstoelen

Campingstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, maten en kleuren. Bij ons vind je een ruime keuze, van comfortabele relaxstoelen tot aan lichtgewicht stoelen.

Bekijk
Campingstoelen
Slaap artikelen

Van Duinkerken heeft een ruim assortiment slaapartikelen voor het kamperen, zoals slaapzakken, luchtbedden, campingbedden en andere accessoires.

Bekijk
Slaap Artikelen
Skottlebraais

Wil je een Skottlebraai kopen? Bekijk dan de verschillende modellen op onze website. Je kunt kiezen uit meerdere groottes, soorten, merken en prijsklassen.

Bekijk
Skottlebraais
Campingservies

Camping servies is verkrijgbaar in veel verschillende maten, vormen en materialen. Bij ons shop je een compleet assortiment camping servies.

Bekijk
Campingservies

Slaap artikelen

Shop onze collectie Slaap artikelen. Comfortabele en duurzame opties voor elk avontuur.
BO CAMP Laticuda
Een zeer luxe en compact luchtbed. Topkwaliteit luchtbed die extra comfortabel is door de ergonomische drukverdeling. Erg lichtgewicht en compact waardoor het luchtbed gemakkelijk is mee te nemen. Met dubbel ventiel zodat het luchtbed snel is opgeblazen en weer leegloopt. Verder is dit luchtbed is voorzien van een elastische bovenzijde en wordt het geleverd inclusief handige draagtas. De hoogte van het luchtbed varieert van 11 t/m 14 cm. - Zeer luxe compact luchtbed. - Extra comfortabel door ergonomische drukverdeling. - Lichtgewicht en compact. - Elastische bovenzijde, met dubbel ventiel en draagtas.

€ 99,95
Details
%
NOMAD Allround Premium 5.0
De NOMAD® Allround Premium 5.0 mat is een stevige zelfopblazende no nonsense slaapmat in onze instap serie matten. Deze mat is 198cm lang, 63cm breed en heeft een dikte van 5 cm. Er wordt gebruik gemaakt van een stretch bovenzijde voor een betere ondersteuning. Gemaakt van hoogwaardig schuim en 75D Polyester aan de bovenzijde en onderkant, is dit een prima en duurzame keuze voor een kennismaking met het kamperen. Door de goede isolatie biedt bij een prima slaapcomfort. Hij wordt geleverd inclusief een opbergzak en een reparatieset. Al onze matten zijn PFC vrij en worden geproduceerd op verantwoorde wijze.

€ 59,99 € 74,99
Details
CAMPINGAZ X'Tra Quickbed Twinn
Quickbed double, ideaal voor de festival- en vakantieganger! Kan tegen een stootje en zorgt voor een optimale nachtrust.

€ 34,99
%
BARDANI Summat 3D Duo 10 Si Mat
Tweepersoons slaapmat met zachte toplaag De The Summat 3D Duo 10 slaapmat vult zich automatisch met lucht zodra de twee kunststof flipventielen worden geopend. Dankzij de combinatie van lucht en foam en de zachte toplaag van peach brushed polyester met TPU coating ligt deze slaapmat heerlijk. De onderkant is voorzien van antislip noppen.

€ 234,99 € 259,99
Details
EXPED Sleepwell Organic Cotton Slaapmat Hoes
De Sleepwell Organic Mat Cover van Exped is een overtrekhoes voor je slaapmat. Zo bescherm je je mat tegen vuil en benader je nog beter het slaapcomfort van thuis. Het hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen. Katoen ademt en is zeer comfortabel bij warm weer. De overtrek werkt als matrasbeschermer tegen vuil en kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen. Het biologisch katoen is Fairtrade gecertificeerd katoen. De Fair Trade organisatie controleert de productie en zo weet je zeker dat je (h)eerlijk slaapt.

€ 34,95
%
BO CAMP Velours Air Xl Wide
Bo-Camp - Luchtbed - Velours Air-XL Wide - 1 Persoons Een comfortabel, duurzaam en extra breed luchtbed. Beschikt over een grote vulopening met dubbel ventiel. Is snel opgeblazen en snel weer leeg. De bovenkant is voorzien van een extra zachte velours toplaag voor extra comfort.

€ 34,99 € 44,95
Details
NOMAD dreamzone xw 10.0
Met de NOMAD® Dreamzone XW 10.0 neem je comfort mee op reis. Deze zelfopblaasbare 10 centimeter dikke mat is de juiste keuze voor jou als je op zoek bent naar een zachte, stevige en comfortabele mat met een groot slaapoppervlak tijdens bijvoorbeeld auto- of campervan vakanties. Ook fungeert de Dreamzone XW 10.0 heel goed als logeerbed! Deze XW variant is 8 centimeter breder dan ons reguliere Dreamzone model.

€ 149,99
POLYDAUN beach house
Allround kleurrijke slaapzakken • Slijtvaste buitenstof van polycotton • Zachte binnenstof van 100% katoen in wave dessin • Uitstekende warmte-isolatie door de Isocraft® kunstvezelvulling • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Handig documentenvakje aan de binnenzijde • Verpakt in een stevig nylon foedraal Isocraft® De vulling bestaat uit een sterke 3D polyester-vezel met een niet-uitwasbare gesiliconiseerde finish. De vulling heeft een open structuur met een 3D kroesing, die zorgt voor een goede warmte-isolatie. Daarnaast is de vulling licht, veerkrachtig en blijvend zacht.

€ 49,95
Details
COCOON Kidsack Katoen
Deze Cotton Kidsack van Cocoon is een volledig katoenen lakenzak speciaal voor kinderen. Ruim gesneden voor voldoende bewegingsvrijheid voor de onrustige slapers. De lakenzak kan makkelijk worden gewassen in de wasmachine.Het hoofdeinde is voorzien van een ingenaaide sloop voor je kussen, zo glijdt je kussen niet weg. Daarnaast kan het hoofdeinde als een soort capuchon aan worden getrokken. De zijopening is voorzien van klittenbandsluiting. De naden zijn dubbel gestikt en de ruime opening is voorzien van versterkingen.Ideaal voor logeerpartijen, hostels, zomerkampen en camping,

€ 20,95
COCOON Air Core Pillow Ultralight M Wasabi
De naam van dit kussen zegt eigenlijk alles al, Ultralight. Er zijn genoeg kussens op de markt die lichter zijn, maar niet die net zo robuust en comfortabel zijn als deze van Cocoon. Door het compacte formaat neem je dit kussen overal mee naartoe en is slapen zonder een kussen geen excuus meer voor een slechte nachtrust op welke vakantie dan ook.

€ 30,95
Details
POLYDAUN Pelikaan
Allround kids slaapzak • Dekenmodel • Twee kanten te gebruiken • Comfort temperatuur 3oC • 3D-Polarsoft® vulling • Binnen- en buitentijk van 100% perkal katoen, slijtvast en optimale ventilatie • Rits aan twee zijden te openen voor extra ventilatie • Aanritsbaar, met tweede slaapzak te vergroten tot 2-persoons slaapzak • Verpakt in een stevig Oxford nylon foedraal

€ 64,95
POLYDAUN beach house xl
Ontdek onze veelzijdige en kleurrijke allround slaapzakken! Gemaakt van slijtvast polycotton aan de buitenkant en een zachte 100% katoenen binnenstof in een wave dessin voor optimaal comfort. De Isocraft® kunstvezelvulling zorgt voor uitstekende warmte-isolatie, terwijl de rits aan beide zijden kan worden geopend voor extra ventilatie. Combineer twee slaapzakken voor een 2-persoons slaapzak en bewaar je documenten veilig in het handige binnenvakje. Verpakt in een stevig nylon foedraal. Isocraft® vulling is licht, veerkrachtig en blijvend zacht, en heeft een open structuur met een 3D kroesing voor optimale warmte-isolatie. Bestel nu en geniet van een goede nachtrust in de buitenlucht!

€ 69,95

Kampeerartikelen

Assortiment kampeerartikelen

Je vindt bij ons diverse kampeerartikelen. Bestel je voor 15u dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.

Heeft u een vraag?

Kies een van onderstaande medewerkers om te chatten op Whatsapp, of stuur een email naar contact@vanduinkerken.com

Support Medewerker
+310332535714
Marketing Medewerker
+310332535714
Wij zijn te bereiken op 033 253 57 14 van 09:30 tot 17:00.
×