Hobby Prestige 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Wie de voorkeur geeft aan een Prestige, weet wat hij wil: een comfortabele, perfect uitgeruste caravan, die waarde en duurzaamheid uitstraalt. En precies deze tijdloze eigenschappen heeft de beproefde Hobby-klassieker. Met elf modellen is deze voor het seizoen 2018 verkrijgbaar. Stellen zullen enthousiast zijn over de royale indeling van de nieuwe 560 LU met éénpersoonsbedden in de lengte achterin en de gezellige zitgroep voorin. Drie uitvoeringen, allemaal met een dubbele as, zijn afgestemd op gezinnen, waaronder ook het nieuwe model 720 KWFU.

Bij deze indeling hoeft men qua gezinsplanning geen compromissen te sluiten: De ouders hebben de beschikking over een lits-jumeaux en de kinderen hebben een eigen kamer met stapelbed. De grote ronde zitgroep achterin biedt ruimte aan alle gezinsleden. Douche en wc zijn bovendien van elkaar gescheiden en verwennen met comfortabel luxe sanitair. 

De Prestige 2018 heeft in de keuken o.a. een breder werkblad.

Net als bij de Excellent werd ook bij de Prestige het gehele keukengedeelte geüpgraded met een brede werkbladrand, een achterwand met vakken, een geïntegreerd rolgordijn en een USB-aansluiting en zo aangepast aan de luxe Premium-serie. Het nieuwe koelkastpaneel in de kleur „Fashion Grey” heeft ook in de Prestige een markante en tevens luxe uitstraling. Alle elf Presti ge-modellen zijn overigens uitgerust met de Super-Slim-Tower-koelkast van 150 liter. Met de nieuwe bekleding „Jawa” krijgt de Prestige-serie een nieuwe stoff encombinatie. Een gezellige microvezel vervangt de kunstleren omranding van vorig seizoen. De consequent op veeleisende en comfortbewuste caravanfans afgestemde serie omvat elf indelingen met drie indelingen met kinderbed(den).

Het nieuwe vlaggenschip van de hoogwaardige serie is vanaf het seizoen 2018 de Prestige 720 KWFU. Bij een totale lengte van goed negen meter en een breedte van tweeënhalve meter biedt dit royale gezinsappartement alles wat ouders en kinderen zich tijdens de vakantie maar kunnen wensen: een eigen kamer met stapelbedden voor de kids, een brede lits-jumeaux voor de groten en een ruim woon-eetgedeelte met comfortabele keuken en gezellige ronde zitgroep voor het hele gezin.  

De Prestige 2018 is het grootste model van Hobby

Daarbij komt bovendien een gewoonweg luxe gedeelte met sanitair, dat zich onderscheidt door een aparte, van wasruimte en wc gescheiden douche. De wanden van de douche zijn vormgegeven in het nieuwe decor „Aqua”, dat vanaf het seizoen 2018 bij alle Hobby-modellen wordt toegepast behalve Landhaus. Het onderhoudsvriendelijke materiaal overtuigt niet alleen door het moderne uiterlijk, maar ook door de praktische eigenschappen. 

Indelingen Hobby Prestige 2018