Hobby Premium 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Met zes varianten begint de hoge klasse aan het seizoen 2018. Behalve de grote gezinscaravan 650 UKFe is het aanbod indelingen bij de Premium vooral afgestemd op stellen die waarde hechten aan comfort, en die kunnen kiezen uit interieurconcepten met een- en tweepersoonsbedden. Luxe en royaal is echter bij de Premium niet alleen de slaapkamer, maar ook het woongedeelte en de ruimte met sanitair. Zo beslaat de wasruimte achterin de Premium 660 WFU de gehele breedte van de caravan en verwent zijn eigenaren met een aparte, van de wasruimte en wc gescheiden douchecabine. Het woongedeelte van de 560 CFe schittert met zijn unieke couch-zitgroep.

Een gespiegelde slaapkamer in de FE modellen

Ter gelegenheid van het seizoen 2018 profiteert deze caravan bovendien van een constructieve verbetering: Net als bij veel andere Fe-indelingen in het hele Hobby-assortiment, werd ook de slaapkamer gespiegeld. Daardoor bevindt de lits-jumeaux zich vanaf nu aan de rechterkant met de toegangsdeur, en de serviceklep van de wc-cassette zit nu aan de linkerkant. Belangrijk voordeel van deze oplossing: de cassette hoeft niet meer door de voortent te worden afgevoerd.

De Hobby Premium, luxueze elegantie

De exclusieve uitrusting en inrichting van de Premium wordt ter gelegenheid van het seizoen 2018 geüpgraded door bescheiden modelonderhoud. Daartoe behoort het nieuwe koelkastpaneel „Fashion Grey”. Tot de toch al luxueuze standaarduitrusting behoren het komend seizoen ook hoogwaardige highlights als de heftafel met één zuil, het TFT-bedieningspaneel en de chique lichtmetalen velgen!

Indelingen Hobby premium 2018