Hobby Ontour 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

De serie Ontour blijft haar beproefde lijn als compacte en wendbare reiscaravan ook voor het seizoen 2018 trouw. Geen van de vier modellen is breder dan 2,20 meter! Dat maakt de Ontour tot een ideale metgezel voor alle caravanfans die veel waarde hechten aan een hoge mobiliteit. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om alleenreizende stellen of een gezin.

De Ontour 390 SF is het kleinste model van Hobby voor 2018

De Ontour 390 SF is de kleinste caravan van het gehele Hobby-assortiment. Met een tweepersoonsbed voorin, een zitgroep aan de zijkant achterin, een compacte ruimte met sanitaire voorzieningen en een comfortabele keuken biedt deze desondanks alle geneugten die ondernemende stellen zich kunnen wensen. En als trekkend voertuig is een middenklasse personenauto al voldoende. Wie de voorkeur geeft aan eenpersoonsbedden, vindt in de modellen 460 DL en 470 UL twee alternatieven, naar keuze met dinette achterin of een ronde zitgroep. Consequent op gezinnen afgestemd is de Ontour 470 KMF met kindergedeelte en dwars ingebouwd stapelbed achterin. Een gemeenschappelijke highlight van alle vier de Ontour-modellen is de nieuwe eendelige, extra brede toegangsdeur.

De instap-serie Ontour werd ter gelegenheid van het seizoen 2018 volledig opnieuw bewerkt. Dat betreft niet alleen het buitendesign waaraan men nu de onmiskenbare hand van de overige Hobby-modelseries herkent, maar ook het interieur en de uitrusting.

Lichte tinten in het interieur van de Hobby Ontour 2018

Lichte tinten domineren bij het nieuwe meubeldecor „Cocobolo/ Piquet grijs”. De witte vlakken en decent grijze elementen zorgen voor een aangenaam contrast, waardoor het gehele interieur een uitgesproken vriendelijke uitstraling heeft . Optisch exact daarop afgestemd is de nieuwe standaardbekleding „Taiga”. De gehele meubelbouw werd bij het instapmodel Ontour geoptimaliseerd en komt nu overeen met de hogere serie De Luxe. Dat geldt eveneens voor de extra brede, eendelige toegangsdeur, die nu ook deel uitmaakt van de Ontour. Natuurlijk pronken alle vier de nieuwe Ontour-modellen met de volledige standaarduitrusting Hobby Komplett. Zodoende zijn ze af fabriek direct startklaar om aan de reis te beginnen. 

Indelingen Hobby Ontour 2018