Hobby Excellent 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

De Excellent is de serie met de meeste indelingen in de Hobby-portfolio. Hier kan men kiezen uit 13 modelvarianten. Het instapmodel bestaat uit het type 460 UFe en het nieuw in het programma opgenomen type 460 SFf, met een heel bijzondere indeling die uitsluitend in de uitvoering Excellent wordt aangeboden. Deze overtuigt vooral door de luxueuze slaapkamer met het brede queensbed voorin. Wasruimte en keuken zijn achterin ondergebracht, de zitgroep bevindt zich aan de linkerkant. 

Veel comfort in de 2018 Hobby Excellent modellen

Net als de meeste modellen uit deze serie is ook de nieuwe 460 SFf afgestemd op stellen die waarde hechten aan comfort. Zij kunnen kiezen uit in totaal 12 mogelijkheden met een- en tweepersoonsbedden. De nieuwe Excellent 560 LU heeft comfortabele eenpersoonsbedden in de slaapkamer achterin te bieden en een heel grote ronde zitgroep voorin. In de 2,50 meter brede caravan overtuigt vooral de royale indeling, die veel bewegingsvrijheid biedt. 

Zo stralend mooi als ter gelegenheid van het seizoen 2018 heeft de Excellent zich nog nooit laten zien: De glanzend witte magnoliafronten van de meubelkleppen zorgen direct bij het binnengaan van de caravan voor een goede stemming en de nieuwe chromen strips met de geïntegreerde handgrepen op de bovenkastjes passen perfect bij de licht gewelfde kleppen van de kasten. De contrasterende warme houtti nt „Ashai/essen” blijkt een ideale aanvulling op de lichte magnoliavlakken. Het keukengedeelte werd geüpgraded en biedt nu bovendien een brede werkbladrand, een achterwand met vakken, geïntegreerd rolgordijn en een USB-aansluiting om mobiele eindapparaten op te laden. Een blikvanger is ook het nieuwe koelkastpaneel in de kleur „Fashion Grey”.

13 Indelingen voor de Hobby Excellent 2018

Met in totaal 13 indelingen is de Excellent de serie met de meeste indelingen. Alleen al drie modellen (495 WFB, 540 WLU en 560 WFU) zijn uitgerust met een enorme wasruimte achterin, waarbij wc/wasruimte en douche van elkaar gescheiden zijn. Bij deze luxueuze uitvoeringen voegen zich nu twee nieuwe indelingen: De Excellent 460 SFf overtuigt vooral met zijn royale slaapruimte aan de voorzijde, waar het pronkstuk het brede queensbed is. Net als alle queensbedden uit het Hobby-assortiment is het voorzien van de nieuwe sterke bedsteun. De demper met gasveer vergemakkelijkt het opzetten van lattenbodem en matrassen en zodoende de toegang tot de reusachtige opbergruimte onder het bed. Een andere highlight van de nieuwe Excellent 460 SFf is de standaard geïnstalleerde gasverwarming Vario-Heat van TRUMA, die comfortabel kan worden gereguleerd met het optionele TFT-bedieningspaneel. Met de 560 LU maakt bovendien een nieuwe indeling met bedden in de lengte het Excellent-aanbod compleet. Deze bevinden zich bij deze caravan achterin in plaats van tot nog toe gebruikelijk was voorin. 

Indelingen Hobby Excellent 2018