Hobby De Luxe 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

De De Luxe laat ook voor het seizoen 2018 geen enkele twijfel ontstaan, dat hij een trouwe metgezel voor gezinnen is: Bijna de helft van alle indelingen uit deze serie is afgestemd op deze doelgroep, want vijf van de in totaal twaalf modelvarianten hebben een K voor kinderbedden in de typeaanduiding.

Nieuw dit jaar is de Hobby De Luxe 515 UHK

Nieuw van de partij is de De Luxe 515 UHK. Behalve indelingen met kinderbedden biedt de serie De Luxe alle gangbare varianten met een- en tweepersoonsbedden. Het spectrum varieert in dit segment van de compacte De Luxe 400 SFe met lits-jumeaux tot en met de 540 UL met eenpersoonsbedden. Met twaalf modelvarianten biedt de vooral bij gezinnen geliefde serie De Luxe een immense keuze aan indelingen. 

De Hobby De Luxe een caravan voor het gezin

Een groot deel van de De Luxe-modellen heeft een eigen kinderkamer aan boord, die is voorzien van praktische stapelbedden voor het nageslacht. In het segment van deze gezinsvriendelijke De Luxe-modellen gaat ter gelegenheid van het seizoen 2018 een andere, heel praktische noviteit in première:

De nieuwe De Luxe 515 UHK biedt namelijk niet alleen een kindergedeelte met stapelbedden met royale afmetingen dat zich voorin de caravan bevindt, maar ook een hefbed voor twee personen boven de ronde zitgroep aan de achterkant. Wie alle zitgroepen van de De Luxe 515 UHK ombouwt, beschikt over maar liefst acht slaapplaatsen – en dat bij een caravanbreedte van slechts 2,30 meter!

Slim Line Koelkast

Door de volledige Hobby Komplett-uitrusting voldoet de De Luxe aan alle belangrijke eisen op het gebied van mobiel comfort. Zo zijn tien van de in totaal twaalf De Luxe-modellen uitgerust met de Super-Slim-Tower-koelkast van 150 liter. Ook in dit opzicht laat de De Luxe zien heel gezinsvriendelijk te zijn.

Indelingen Hobby De Luxe 2018 

Indelingen Hobby De Luxe 2018