Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Gewicht
Gewicht

Hobby caravans 2019

ik ben Johan.

Caravanspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Voor de modellen van 2019 heeft Hobby weer de nodigen aanpassingen doorgevoerd. Dit zijn niet alleen aanpassingen om de caravan een nog mooier uiterlijk te geven. Er zijn ook diverse aanpassingen om het gebruiksgemak van de caravans te vergroten. Denk hierbij aan een bredere deur die toegepast is op de Ontour.

Voor de modellen van 2019 heeft Hobby weer de nodigen aanpassingen doorgevoerd. Dit zijn niet alleen aanpassingen om de caravan een nog mooier uiterlijk te geven. Er zijn ook diverse aanpassingen om het gebruiksgemak van de caravans te vergroten. Denk hierbij aan een bredere deur die toegepast is op de Ontour.

Buitendesign Hobby 2018 caravans

Als we naar het exterieur (buitendesign) gaan kijken, dan heeft de Ontour de grootste aanpassingen gekregen. Dit is vooral gedaan omdat de Ontour niet echt matchte bij de andere modellen van Hobby, maar dat is nu verleden tijd. Ook de andere series zijn aan de buitenkant vernieuwd. Zo heeft Hobby de buitenkant voorzien van nieuwe zijwandstickers, logo’s en teksten. Deze stickers zorgen ervoor dat de nieuwe Hobby’s een uiterlijke verschijning hebben die past bij de caravans anno 2018.

De zijwanden van de Hobby 2018 caravans zijn voorzien van verfijnd geïntegreerde ramen. Dit, in combinatie met het fraai gevormde frontgedeelte van de caravan, zorgt voor een harmonische eenheid. Hierbij lijkt het of alles uit één stuk is gemaakt. Om het puntje op de i te zetten, heeft Hobby de series De Luxe Edition, Excellent en Prestige een verchroomde achterpaneel net boven het kenteken geplaatst.

 

Interieur Hobby 2018 modellen

Zowel op constructief gebied als op het meubeldecor en de kleuren, heeft Hobby voor de 2018 caravans wijzigingen aangebracht. Hobby heeft talrijke FE-indelingen gespiegeld. Ideaal, want hierdoor bevindt de lits-jumeaux zich aan de rechterkant van de caravan. Het positieve gevolg hiervan is dat de serviceklep van de wc zich nu aan de linkerkant bevindt, hierdoor hoef je niet meer de toiletcassette via de voortent af te voeren.

De keukens in de nieuwe Hobby caravans zijn uitgevoerd met een Fashion Grey koelkastpaneel. Deze prachtige panelen geven de keuken en hierdoor de hele caravan een zeer luxe uiterlijk. De Excellent en Prestige series zijn nog meer geüpgraded. Zo zijn ze voorzien van een breder werkblad en chromen strips op diverse kastjes.

 

Truma Varioheat ,,Comfort’’

Standaard uitgevoerd met de nieuwe Truma Varioheat ,,Comfort” is de nieuwe Excellent 460 SFf. Dit betekent niet dat hij niet beschikbaar is voor de overige Hobby 2018 modellen. Je kan hem namelijk als optie verkrijgen voor alle Hobby 2018 modellen tot en met het type 495.

De Truma Varioheat is nieuw en ideaal in gebruik. Je hoeft de temperatuur namelijk niet meer te regelen via de verwarming zelf. Je kan via het bedieningspaneel aan de wand de temperatuur in je caravan regelen, maar ook via de HobbyConnect-app. De digitale verwarming is namelijk niet alleen geschikt voor de CI-BUS en daardoor ook perfect te integreren in het Hobby-boordnet, maar kan ook op afstand worden geactiveerd. Dit doet hij door contact te maken via het internet.

Deze nieuwe en zeer compacte gasverwarming beschikt over 3 standen. Deze leveren een vermogen van 1300 Watt, 2800 Watt en 3700 Watt. In welke stand de verwarming aanslaat hangt af van de omgevingstemperatuur. De module regelt namelijk automatisch het verwarmingsvermogen. Door de hoge luchtdoorlaat van de verwarming en de geoptimaliseerde ventilator is je caravan binnen een mum van tijd warm.

Modellen Hobby 2018

Hobby Prestige

Lees verder Verbergen