Werkplaats

Uw caravan onderhouden is zeer belangrijk, ook als u deze niet vaak gebruikt. Het is essentieel om zaken als uw remmen, banden, gas, water en licht goed te controleren voordat u op reis gaat. Van Duinkerken is een Bovag en Focwa gecertificeerd schade- en herstelbedrijf voor alle merken caravans. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw caravan op een professionele en vakkundige manier wordt gekeurd en/of hersteld.
 
Kwaliteit staat bij ons voorop. Vandaar dat u ook garantie krijgt op de werkzaamheden die wij verrichten. Bovendien hebben wij in de winterperiode (oktober t/m februari) altijd speciale onderhoudstarieven en acties. Afspraken voor onderhoud, een keuring en/of schadeherstel kunt u maken via werkplaats@vanduinkerken.com of door te bellen naar 033-2542063.
 

Openingstijden werkplaats

De openingstijden van de werkplaats wijken af van die van de winkel. U kunt namelijk van maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 uur al terecht bij de werkplaats. De werkplaats sluit deze dagen om 16.30 uur
  

Bovag onderhoud

Bij Van Duinkerken wordt het onderhoud uitgevoerd volgens de Bovag normen. Wij hebben een compleet uitgeruste werkplaats waar wij vakkundig te werk gaan. Zo bent u ervan verzekerd dat u na de keuring weer veilig op pad kunt. Uiteraard krijgt u garantie op het uitgevoerde onderhoud en krijgt u een rapport mee van de uitgevoerde onderhoudsbeurt en remmentest. Voor een onderhoudsbeurt is het belangrijk dat u tijdig een afspraak met ons maakt.
 

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar schade is weer te herstellen. Van Duinkerken is een Focwa geselecteerd schadebedrijf en zorgt ervoor dat de opgelopen schade snel en professioneel wordt hersteld. Bovendien is Van Duinkerken aangesloten bij het netwerk van 'Omnia Camper & Caravan Schadeherstel'. Hierdoor zijn wij door verschillende verzekeringsmaatschappijen geselecteerd als schade- en herstelbedrijf voor alle merken caravans. Voordeel hiervan is dat u de betaling direct met uw verzekeringsmaatschappij afhandelt. Schade-afwikkeling van A tot Z, dat krijgt u bij Van Duinkerken!
 

Inbouw accessoires

Bij Van Duinkerken kunt u verschillende accessoires vakkundig laten inbouwen. Denk hierbij aan movers, satellietschotels, airconditioning, zonnepanelen, etc.