Bekijk ons Assortiment V
Menu

Werken bij Van Duinkerken

Van Duinkerken Sport en Kamperen, het adres als het gaat om een actieve vrije tijdsbesteding. 4500M2 kampeer en sportplezier op een prachtige zicht locatie aan de A28 bij Nijkerk. Met onze kennis en collectie willen wij de klanten maximaal laten genieten van activiteiten in hun vrije tijd. Daarbij focussen wij ons nadrukkelijk op deskundigheid, specialisme, (merk) beleving en hospitality. Onze productgroepen zijn; caravans, voortenten, tenten kampeerartikelen, BBQ, wandelsport, wintersport, voetbal, hockey, running, tennis en (sport) fashion)

 

Van Duinkerken Sport en Kamperen is per direct op zoek naar: 

 

 

VERKOOPSPECIALIST KAMPEERARTIKELEN (FULL TIME)

Ben jij een echte kampeerder en wil je deze passie graag delen met onze klanten en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Van Duinkerken Sport en Kamperen zoekt een ervaren, enthousiaste en gepassioneerde verkoopmedewerker voor onze afdeling kampeerartikelen. Onze ideale verkoopmedewerker is klantgericht en commercieel. Je kan goed luisteren en adviseren, je verkoopt wat klanten nodig hebben. Je straalt enthousiasme uit naar de klant en je collega’s. Je dient full time beschikbaar te zijn, geen bezwaar te hebben tegen het werken op zaterdagen, zondag (o.b.v. rooster)en de 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag.

 

 

VERKOOPSPECIALIST BBQ/GRILL (PART TIME)

Ben jij een echte grillmaster en vind jij het leuk deze passie te delen met ons en onze klanten? Dan hebben wij de unieke baan voor jou. Wij zoeken een culinair en commercieel verkooptalent voor de verkoop van bbq’s, big green eggs en skottelbraai’s met alle daarbij horende accessoires Deze baan is met name voor de zaterdag, zondag en 2e feestdagen.

 

VERKOOPADVISEUR CARAVANS (Part time)

Voor deze functie zoeken wij een ervaren caravanner, met bij voorkeur ervaring in een commerciële omgeving die ondersteuning kan bieden bij de verkoop en het afleveren van de caravans. Werkdagen zijn in ieder geval de zaterdag en zondag (o.b.v. rooster) en gedurende de vakantieperiodes.

 

 

WEBSHOPMEDEWERKER

Als webshopmedewerker bij Van Duinkerken ben je verantwoordelijk voor het operationele proces van de webshopbestellingen. Tot het proces behoren taken als: orderverwerking-orderpicking-verzendklaar maken-administratieve afhandeling. Verantwoordelijk, klant op 1, accuraat handelen, mondeling en schriftelijk communicatief vaardig zijn een pré. 

 

TIJDELIJK FULL TIME WERKEN t/m AUGUSTUS

Ben jij in de periode mei tot en met augustus fulltime beschikbaar? Wij zijn voor deze periode op zoek naar personen die (bijna) fulltime beschikbaar zijn voor verkoop ondersteuning op alle afdeling.

 

VULPLOEGMEDEWERKERS

Als vulploegmedewerker help je in het magazijn en vul je de schappen op de kampeershop. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je minimaal 15 jaar zijn en een aanpakker. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Voor deze functie dien je 2 dagdelen per week (ochtend of middag) beschikbaar te zijn en de schoolvakanties

 

  

CAISSIÈRE

Als kassamedewerker zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op vlotte en correcte wijze worden afgerekend. Je bent het visitekaartje van onze winkel en je ziet er dus graag verzorgd en representatief uit. Door je vriendelijkheid en enthousiasme zorg je ervoor dat onze klanten met een goed gevoel naar huis gaan. Je dient beschikbaar te zijn op de woensdag, vrijdag en zaterdag (wisselend) en draait mee in het rooster voor de koopzondagen. Tevens dien je beschikbaar te zijn op 2e paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag.

 

 

Ben je enthousiast over één van bovenstaande functie's. Stuur dan snel je motivatie met CV naar vacature@vanduinkerken.com