Het kan natuurlijk zo zijn dat het product niet bevalt en je het daarom wilt retourneren. Geen probleem. Je kan je bestelling binnen 14 dagen retour zenden.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

- Stuur een e-mail met daarin vermeld het factuurnummer, je bankrekeningnummer en tenaamstelling.
- Je ontvangt van ons een bevestiging met daarin de retourgegevens.
- Na ontvangst van het retourgezonden pakket zullen wij het bedrag terugstorten.

UITZONDERINGEN
Artikelen welke door eigen toedoen beschadigd zijn of incompleet zijn gemaakt kunnen niet retour worden gezonden. Ook gebruikte artikelen en/of artikelen met gebruikssporen nemen wij niet retour.

KOSTEN RETOURNEREN
De kosten van een retourzending zijn in bijna alle gevallen voor rekening van de koper. Wanneer de fout door Van Duinkerken is veroorzaakt zullen wij de kosten voor het retourzenden voor onze rekening nemen. Dit betekent niet dat retourpakketten ongefrankeerd aan ons gestuurd kunnen worden. Gebeurt dit wel dan brengen wij daarvoor kosten in rekening. Bij een fout van onze zijde zullen wij, nadat wij je retourpakket hebben ontvangen en gecontroleerd hebben op compleetheid, de kosten voor het retourneren vergoeden.

Je kunt rekenen op een terugbetaaltermijn van maximaal 14 dagen in het geval dat de producten al zijn betaald.