Spaar gratis voordeel met onze klantenkaart

Inderdaad, u kunt bij Van Duinkerken gratis voordeel sparen door middel van onze klantenkaart. Hoe het werkt leest u hieronder.

Hoe kom ik in het bezit van een Van Duinkerken klantenkaart?
De klantenkaart kunt u aanvragen bij de receptie. Het aanmaken van de pas is zo gebeurt dus u kunt er op wachten.

Hoe spaar ik met de Van Duinkerken klantenkaart?
Sparen met de klantenkaart is heel eenvoudig. Per elke bestede € 20,- euro ontvangt u 1 punt op uw klantenkaart. Elk punt is € 1,- waard en vanaf 10 punten (€ 10,-) kunt u deze verzilveren op uw aankopen. Zo spaart u dus altijd voor voordeel.

Op welke producten spaar ik punten?
Op al uw aankopen spaart u punten. Er zijn echter wel een paar uitzonderingen. Zo spaart u namelijk op afgeprijsde artikelen, aanbiedingen, werkplaatsfakturen, caravans, voortenten en speciale bestellingen geen punten.

Hoe kan ik mijn gespaarde punten besteden?
Vanaf 10 punten kunt u het bedrag verzilveren op uw aankopen. U geeft bij de kassa aan dat u gebruik wilt maken van uw gespaarde voordeel. De kassamedewerkster zal het bedrag verwerken met het totaalbedrag van uw aankopen.

Waar kan ik mijn saldo van de Van Duinkerken klantenkaart nakijken?
Elke keer wanneer u afrekent kunt u op uw kassabon uw gespaarde punten bekijken. Ook kunt u aan de kassamedewerkster vragen naar uw punten.

Ik ben mijn Van Duinkerken klantenkaart verloren. Wat nu?
Geef uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door via onze contactpagina. Het kan namelijk zijn dat het pasje in de winkel of op het parkeerterrein gevonden is. Indien wij uw klantenkaart niet gevonden hebben dan kunnen wij deze voor u blokkeren. U krijgt van ons dan weer een nieuwe klantenkaart.

Heeft u nog meer vragen?
Indien het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Klantenkaart