IDEAL

Met IDEAL betaal je simpel en veilig online via je eigen bank. De volgende banken zijn bij IDEAL aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank. Bij deze betaalmethode ontvangen wij bijna direct het bedrag en kunnen zo de bestelling spoedig verwerken.

BANKOVERSCHRIJVING

Natuurlijk kan je ook betalen via een bankoverschrijving. Nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen kan je het bedrag, via bijvoorbeeld internetbankieren, overmaken. De verzending van je bestelling zal gebeuren nadat het bedrag op onze rekening staat.

Onze bankgegevens zijn:

Van Duinkerken Rekreatie bv
IBAN: NL74ABNA0553039296
BIC: ABN ANL 2a

AFTERPAY - Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.vanduinkerken.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.vanduinkerken.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

MISTERCASH

Het is bij ons mogelijk om met Mistercash te betalen. Deze betaalmethode wordt het meest gebruikt in België en kan alleen gebruikt worden als je een account hebt bij een Belgische bank. Bij deze betaalmethode ontvangen wij bijna direct het bedrag en kunnen zo de bestelling spoedig verwerken.

CONTANT

Contant betalen kan ook. Wanneer je deze mogelijkheid kiest zullen wij de bestelling klaarzetten in de winkel. Bij het afhalen van de bestelling betaal je contant in de winkel.