Onze vuurwerkshop is open! Koop nu je vuurwerk bij Van Duinkerken. Shop je vuurwerk hier!

Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving

Caravan Show 2022 - 2023

Op 2, 3 & 4 december organiseert Van Duinkerken een caravan show. Tijdens dit weekend presenteren wij de verschillende nieuwe 2023 modellen van Hobby & Fendt. Zo zal de nieuwe Fendt Apero in verschillende uitvoeringen te bewonderen zijn. Wil jij profiteren van SUPER DEALS of ben jij benieuwd naar de nieuwe modellen? Kom dan langs tijdens de caravan show. Dit hele weekend hebben wij diverse verrassingen met natuurlijk een hapje en een drankje.

2022 occasion DEAL

Maak je aankoop compleet met € 250,- shop tegoed!

Van Duinkerken beschikt over een ruim assortiment aan caravan occasions. Om te zorgen dat jij een caravan vindt die precies aansluit op jouw wensen, helpen we je graag met uitgebreid en deskundig advies. Op deze manier vertrek je met een caravan waar je nog jaren vakantieplezier aan zult beleven. Kom langs tijdens de caravan show en profiteer van € 250,- shoptegoed bij aankoop van een occasion. Dit bedrag is zowel in de winkel als online te besteden bij Van Duinkerken.

Bekijk alle occasions

Tips jouw aankoop compleet te maken:

HABA Cee Kabel + Haakse Koppeling 30 M Kampeerartikelen
Deze 230V haspel inclusief 30 meter verlengkabel is geschikt voor de electriciteitsaansluiting op de camping en is volgens de voorschriften voorzien van een CEE stekker en contrastekker. De contrastekker is haaks en heeft aan de achterzijde een extra stopcontact om bijvoorbeeld een stroomunit aan te kunnen sluiten in de voortent van de caravan. De kabel is gemaakt van waterdicht neopreen.

€ 59,99 € 96,60
THULE Hold Down Side Strap Kit Caravan Zwart
De Thule Hold Down Side Strap Kit voorkomt het opwaaien van de luifel of tent bij hevige wind. Deze stormband wordt aan de steunpoten van de luifel bevestigd. Ook geschikt voor de Thule Caravan Style, Thule 2000 en de Thule Smart Panels. De Kit bestaat uit 2 zwarte riemen van 3 meter, bevestigingsmateriaal, grondpennen en een opbergtas.

€ 39,00
DOREMA Wielflap Rond Met Strip Caravan
Dorema wielflap rond met strip.

€ 22,50
MILENCO Spiegelset Vlak Caravan

€ 69,95
Rolkachel Infra Turbo Grk-100T
Gaskachel en elektrische verwarming in één Verwarm jouw zolder of schuur met de Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T. De mobiele kachel werkt zowel op gas als op elektriciteit. Sluit je de kachel aan op een gasfles, dan verwarmt hij middels infrarood. De stralingswarmte die het product afgeeft verwarmt niet de ruimte, maar de objecten in het bereik. Je hebt het met een infraroodkachel daarom binnen enkele ogenblikken heerlijk warm. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! De mobiele gaskachel heeft drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW. Is jouw gasfles leeg? Schakel dan over op het elektrische verwarmingselement. Je hebt keuze uit twee elektrische verwarmingsstanden: 750 W en 1500 W. De elektrische verwarming beschikt ook over een ventilator voor een optimale warmtespreiding. Belangrijkste voordelen Infraroodverwarming op gas Elektrische verwarming met ventilator Overstroom-, oververhittings-, en omvalbeveiliging Zuurstofbeveiliging (ODS) Piëzo-elektrische ontsteking Vermogen gaskachel: 1,4 kW, 2,8 kW, en 4,2 kW Vermogen elektrische kachel: 750 W en 1500 W Uitgebreide beveiligingstechnieken De Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken. Denk aan overstroom-, oververhittings- en omvalbeveiliging. Met de piëzo-elektrische ontsteking was het tevens nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen. Let op! Gebruik de mobiele gaskachel alleen in goed geventileerde ruimtes. Niet te gebruiken in caravans en campers. Gebruik jij de Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T op gas of kies je voor elektrische bijverwarming? De keus is aan jou! Met deze mobiele gaskachel heb je het in een mum van tijd aangenaam warm in bijvoorbeeld de voortent of op zolder.

€ 149,99 € 159,95

2022 voorraad Deal

Moverdeal

Koop in het weekend van 2, 3 en 4 december een caravan uit 2022 en profiteer van de moverdeal. De moverdeal bestaat uit een Enduro 303a mover + lithium accu en montage. Van € 2040,- voor € 999,-

Alles voor je caravan onderhoud

123 PRODUCTS 2 Reserve Scrubpads Caravan
Dit is de navulling van de Scrubby met pad, handig hulpmiddel voor met name de gebobbelde beplating zoals stucco en hamerslag.

€ 3,49
123 PRODUCTS Actie Press pakket set 2 Caravan
Actie pakket

€ 21,99
123 PRODUCTS Actiepakket Shampoo,Poets,Spons,Doekje Caravan
Actiepakket bestaande uit Shampoo, Cleaner Wax, spons en doekje

€ 15,99 € 19,99
123 PRODUCTS Alpha Dry Pakket Caravan
Dit een combi-pakket, met Alpha Tentdoekreiniger en Omega DRY waterdichting voor DROOG doek, aan elkaar geseald als aanbieding. Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze fles Alpha is voldoende om± 15m² doek te reinigen. Middels opnevelen verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogeluitwerpselen. Let op: in vogeluitwerpselen zitten zuren. Deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is.

€ 26,99