Op werkdagen besteld voor 15:00 dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 75,-
7000m² winkel beleving

Caravan Show 2022 - 2023

Op 2, 3 & 4 december organiseert Van Duinkerken een caravan show. Tijdens dit weekend presenteren wij de verschillende nieuwe 2023 modellen van Hobby & Fendt. Zo zal de nieuwe Fendt Apero in verschillende uitvoeringen te bewonderen zijn. Wil jij profiteren van SUPER DEALS of ben jij benieuwd naar de nieuwe modellen? Kom dan langs tijdens de caravan show. Dit hele weekend hebben wij diverse verrassingen met natuurlijk een hapje en een drankje.

2022 occasion DEAL

Maak je aankoop compleet met € 250,- shop tegoed!

Van Duinkerken beschikt over een ruim assortiment aan caravan occasions. Om te zorgen dat jij een caravan vindt die precies aansluit op jouw wensen, helpen we je graag met uitgebreid en deskundig advies. Op deze manier vertrek je met een caravan waar je nog jaren vakantieplezier aan zult beleven. Kom langs tijdens de caravan show en profiteer van € 250,- shoptegoed bij aankoop van een occasion. Dit bedrag is zowel in de winkel als online te besteden bij Van Duinkerken.

Bekijk alle occasions

Tips jouw aankoop compleet te maken:

HABA Cee Kabel + Haakse Koppeling 30 M Camping Elektra
Deze 230V haspel inclusief 30 meter verlengkabel is geschikt voor de electriciteitsaansluiting op de camping en is volgens de voorschriften voorzien van een CEE stekker en contrastekker. De contrastekker is haaks en heeft aan de achterzijde een extra stopcontact om bijvoorbeeld een stroomunit aan te kunnen sluiten in de voortent van de caravan. De kabel is gemaakt van waterdicht neopreen.

€ 63,50
THULE Hold Down Side Strap Kit Caravan Zwart
De Thule Hold Down Side Strap Kit voorkomt het opwaaien van de luifel of tent bij hevige wind. Deze stormband wordt aan de steunpoten van de luifel bevestigd. Ook geschikt voor de Thule Caravan Style, Thule 2000 en de Thule Smart Panels. De Kit bestaat uit 2 zwarte riemen van 3 meter, bevestigingsmateriaal, grondpennen en een opbergtas.

€ 39,00
DOREMA Wielflap Rond Met Strip
Dorema wielflap rond met strip.

€ 22,50
MILENCO Spiegelset Vlak

€ 87,99

2022 voorraad Deal

Moverdeal

Koop in het weekend van 2, 3 en 4 december een caravan uit 2022 en profiteer van de moverdeal. De moverdeal bestaat uit een Enduro 303a mover + lithium accu en montage. Van € 2040,- voor € 999,-

Alles voor je caravan onderhoud

123 PRODUCTS 2 Reserve Scrubpads
Dit is de navulling van de Scrubby met pad, handig hulpmiddel voor met name de gebobbelde beplating zoals stucco en hamerslag.

€ 3,49
Details
123 PRODUCTS Actie Press pakket set 2
Actie pakket

€ 21,99
%
123 PRODUCTS Actiepakket Shampoo,Poets,Spons,Doekje Caravan
Actiepakket bestaande uit Shampoo, Cleaner Wax, spons en doekje

€ 15,99 € 19,99
Details
123 PRODUCTS Alpha Dry Pakket
Dit een combi-pakket, met Alpha Tentdoekreiniger en Omega DRY waterdichting voor DROOG doek, aan elkaar geseald als aanbieding. Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze fles Alpha is voldoende om± 15m² doek te reinigen. Middels opnevelen verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogeluitwerpselen. Let op: in vogeluitwerpselen zitten zuren. Deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is.

€ 26,99
123 PRODUCTS Alpha Reiniger
Tentdoek Reiniger - Alpha Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze J.C. Alpha is voldoende om ± 75m² doek te reinigen. Middels opnevelen middels bijgeleverde sprayer verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogeluitwerpselen. Let op: in vogeluitwerpselen zitten zuren. Deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is. Alpha is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Ook geschikt voor: - Parasol(hoes) - Tapijt - Autohemel - Stoffen bekleding - Zonwering - markies

€ 49,99
Details
123 PRODUCTS Alpha Tentdoek reiniger
Tentdoek Reiniger - Alpha Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze J.C. Alpha is voldoende om ± 75m² doek te reinigen. Middels opnevelen middels bijgeleverde sprayer verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogeluitwerpselen. Let op: in vogeluitwerpselen zitten zuren. Deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is. Alpha is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Ook geschikt voor: - Parasol(hoes) - Tapijt - Autohemel - Stoffen bekleding - Zonwering - markies

€ 11,99
123 PRODUCTS Alpha/Omega Set Wet
Dit een combi-pakket, met Alpha Tentdoekreiniger en Omega WET waterdichting voor NAT doek, aan elkaar geseald als aanbieding. Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze fles Alpha is voldoende om ± 15m² doek te reinigen. Middels opnevelen verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogeluitwerpselen. Let op: in vogeluitwerpselen zitten zuren, deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is.

€ 24,99
123 PRODUCTS Bbq En Ovenreiniger
BBQ REINIGER Dankzij de werking op organische vlekken verwijdert BBQ Ovenreiniger alle aanslag die bij het BBQ en Oven gebruik ontstaan. Als u klaar bent met de BBQ of Oven hoeft u niet direct schoon te maken dit mag gerust de volgende dag. zorg er wel voor dat het vet niet een tweede keer wordt verhit, want dit komt daardoor vaster te zitten. Lees vóór gebruik zeer aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

€ 7,99
123 PRODUCTS Bilevel Wasborstel
Waterdoorlatende steel met een Bilevel borstel, deze hoeft niet onder een speciale hoek te staan om optimaal te wassen. De steel is maximaal uitschuifbaar en wordt 210cm lang.

€ 54,99
Details
123 PRODUCTS Bio Toilet Spoelwater Tablet Toiletvloeistof
De 123 product bio toilet spoelwater tablet is een krachtig en biologisch afbreekbaar product dat is ontworpen om de hygiëne in je mobiele toilet te verbeteren. Deze tabletten zijn speciaal ontwikkeld om vieze geuren en bacteriën in het spoelwater te verminderen en te voorkomen, terwijl het ook bijdraagt aan een betere afbraak van afvalstoffen. De tabletten lossen geleidelijk op in het spoelwater en zorgen voor een aangename geur en een schone omgeving in je mobiele toilet. De bio toilet spoelwater tabletten zijn milieuvriendelijk en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze veilig in gebruik en ook geschikt voor gevoelige huidtypen. De 123 product bio toilet spoelwater tabletten zijn eenvoudig te gebruiken. Voeg gewoon een tablet toe aan de spoelwatertank van je mobiele toilet en vul deze met water. De tabletten beginnen onmiddellijk te werken en zorgen voor een frisse en hygiënische omgeving in je toilet, waar je ook gaat. Met de 123 product bio toilet spoelwater tabletten zorg je voor een schoon en fris ruikend mobiel toilet, terwijl je ook bijdraagt aan het behoud van het milieu. Het is een betrouwbare en effectieve oplossing voor alle mobiele toiletten, of het nu gaat om een ​​caravan, camper of boot.

€ 22,99

Openingstijden winkel

Maandag 09.30 - 18.00 uur

Dinsdag 09.30 - 18.00 uur

Woensdag 09.30 - 18.00 uur

Donderdag 09.30 - 18.00 uur

Vrijdag 09.30 - 18.00 uur

Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Zondag 12.00 - 17.00 uur