Bekijk ons Assortiment V
Menu

BOVAG onderhoudsbeurt caravan

        

De BOVAG onderhoudsbeurten voor de caravan

Om de levensduur van de caravan te verlengen en om veilig deel te nemen aan het verkeer, is goed onderhoud van de caravan noodzakelijk. De werkplaats van Van Duinkerken is BOVAG gecertificeerd en heeft ruim 40 jaar ervaring. Dit wil zeggen dat ons personeel in de werkplaats door de BOVAG erkend is en in staat is een BOVAG onderhoudsbeurt volledig uit te voeren. Belangrijk is om de caravan minimaal één keer in de 2 jaar te voorzien van een BOVAG onderhoudsbeurt. 

De BOVAG onderhoudsbeurt in het kort

De BOVAG onderhoudsbeurten zijn er niet alleen om de levensduur van de caravan te verlengen, maar ook om te zorgen dat je zo veilig mogelijk met de caravan kan deelnemen aan het verkeer. Tijdens een BOVAG onderhoudsbeurt wordt de caravan op meer dan 60 punten gecontroleerd en onderhouden. Eén van onze erkende keurmeesters loopt het BOVAG formulier punt voor punt af. Na deze keuring krijgt u dit rapport mee. Tijdens de keuring worden ook de wettelijke eisen van de caravan gecontroleerd. Denk hierbij aan o.a. de banden en de gasinstallatie. Zodra alle punten zijn gecontroleerd en de caravan is goedgekeurd, plakken we op de caravan een BOVAG-keuringssticker. Op de sticker staat de maand en het jaartal van de datum dat de caravan is goedgekeurd.

    

3 verschillende Bovag onderhoudsbeurten

Er zijn 3 verschillende onderhoudsbeurten beschikbaar voor de caravan. Je kan kiezen uit een grote onderhoudsbeurt, kleine onderhoudsbeurt en een onderstelbeurt. Druk op de button hieronder om te zien welke punten er gecontroleerd worden bij de verschillende onderhoudsbeurten.  

De voordelen van een BOVAG onderhoudsbeurt

  • - Controle op wettelijke eisen
  • - Controle op veiligheid
  • - Uitgebreid keuringsrapport
  • - Onderhoud aan de caravan
  • - Herstelwerkzaamheden in overleg
  • - BOVAG-keuringssticker
  • - 3 maanden reparatie garantie
  • - Zorgeloos genieten van de kampeervakantie.