Rafiki on Tour

Bij de opening van ons kampeerseizoen waren Sven van Raaij en Tobias van Krieken aanwezig om te vertellen over hun avontuur. De heren van Rafiki on Tour stonden met hun geweldige Land Rover opgesteld bij de ingang. Deze prachtige  Land Rover  is volledig onder handen genomen en goed uitgerust voor hun avontuur. Aan veel van onze bezoekers hebben zij verteld over hun avontuur waar zij op  05-04-2017 aan zijn begonnen. 

De reis die de jongens gaan maken.

Tobias en Sven willen in 30 weken 30 landen in Europa aandoen. De trip is bepaald door de hoogtepunten van elk land, de mooiste steden en de grootste natuurparken met elkaar te verbinden om zo de ideale route te krijgen. Niet over de snelwegen maar binnendoor en als het kan ook onverhard; een fantastische ervaring met zo’n dikke Landrover.

We gaan nog meer van ze horen

Van zo’n ondernemend reisavontuur blijven wij graag op de hoogte. De reisverslagen en ervaringen gaan Tobias en Sven met ons delen. Maar ook tips, inspiratie en prachtige foto’s. Wij kunnen daarom ook niet wachten tot we meer van ze horen. De ervaring van de mannen zullen wij ongeveer 1 keer in de 2 weken plaatsen op onze blog pagina. Dit is natuurlijk afhankelijk van het bereik dat de jongens in de bosrijke omgeving hebben. Blijf ons daarom volgen voor leuke ideeën en tips voor je komende kampeervakantie.  

Veel succes mannen!