TOMMY SPORT MEETS VAN DUINKERKEN!

Vanaf nu kan je bij Van Duinkerken terecht voor de nieuwe sportcollectie van Tommy Hilfiger. Een merk dat bij vele bekend is als een hip modemerk, wat vooral veel gedragen wordt als casual. De sportlijn die Tommy Hilfiger voert is wellicht minder bekend, maar wel zeer modieus en technisch. Twee factoren die wij belangrijk vinden en ze laten zien dat Tommy Hilfiger perfect past binnen de sportkleding collectie van Van Duinkerken.

Dagelijkse performance
in stijl!

Ontdek de sportkleding die alle spelregels breekt. Tommy Sport biedt hightech performance voor elke dag die jij doorbrengt in de sportschool. De fitness kleding werkt vochtafvoerend. Dit wil zeggen dat het zweet snel wordt afgevoerd, waardoor je huid snel droog aanvoelt. Dit verhoogd het draagcomfort, zodat jij je kunt focussen op je dagelijkse sportroutine.

De sportkleding bevat elastaan, hierdoor heeft de sportkleding de juiste hoeveelheid stretch waardoor je moeiteloos kunt bewegen en ervaar je een heerlijk draagcomfort. De strakkere sportkleding (leggings e.d.) zorgt zelfs voor een vorm van compressie. Dit ondersteunt de spieren, waardoor jij je performance naar een niveau hoger kan tillen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de sportcollectie van Tommy Hilfiger?
Kom dan naar onze winkel en bekijk ons aanbod!