Wij nodigen u graag uit voor onze Fendt en Hobby

Introductieshow 2020 caravans

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober openen wij onze deuren om met trots de nieuwe caravans te tonen. Graag laten wij deze vernieuwingen persoonlijk aan je zien tijdens de introductieshow 2020 caravans bij Van Duinkerken.

Buiten het feit dat je de nieuwe caravans bij ons kan bezichtigen, hebben wij ook twee Special Edition actiepakketten samengesteld om nieuwe caravans nog aantrekkelijker te maken.

Wij nodigen je daarom van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje dit alles bij ons te komen bezichtigen.

edities

Hobby verrast met een compleet nieuwe achterkant

Zo hebben de achterlichten een compleet nieuw design en is de gehele achterbumper opnieuw ontworpen door het designteam van Hobby. Nieuwsgierig naar de andere noviteiten van Hobby? Dan zien we jou 18 of 19 oktober bij Van Duinkerken.

Nieuwtjes van Fendt

Zo zijn de rugkussens ergonomisch voorgevormd voor nog meer zitcomfort, er zijn nieuwe bekledingsvarianten, zoals Zingaro bij de Bianco modellen. Er zijn zelfs diverse modellen waarbij de koelkast aan beide zijden te openen is!

In onze showroom staan nog twee prachtige caravans te pronken, de Fendt Bianco Selection 515 SG 2019 en de Hobby de Luxe 460 LU 2019, die voorzien zijn van een actiepakket. Tijdens de caravanshow op 18 & 19 oktober doen wij hier ook nog gratis lichtmetalen velgen bij!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kom gezellig langs en laat je verrassen door alle noviteiten.
Er staan een hapje en een drankje voor u klaar.

Acties zijn geldig zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.