Occasions

Van Duinkerken beschikt over een ruim assortiment aan occasions. Op onze Bovag occasion afdeling vindt u jong gebruikte kwaliteitscaravans van diverse merken. Alle caravans beschikken over de Bovag-Garantie. Deze garantie houdt in:
-  Betrouwbaar kopen met grondige inspectie
-  Aflevering van de caravan met een Bovag onderhoudsbeurt en rapport
-  Twaalf maanden garantie bij caravans boven de € 3.500,-

Meeneemprijs
U wilt een mooie caravan, maar u wilt liever niet te veel geld uitgeven? Dan biedt Van Duinkerken u caravans voor een meeneemprijs. Dit houdt in dat de caravan wordt geleverd zonder dat deze een afleverbeurt heeft gehad. Tevens zit er geen garantie op de caravan. Op deze manier wordt de prijs een stuk aantrekkelijker.

Heeft u een leuke meenemer gezien, maar wilt u wel liever kopen met garantie? Uiteraard is dit mogelijk. Voor de mogelijkheden kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs.

.